Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer URIAŞ din era Kopic. Dinamo dă marea lovitură şi aduce un fotbalist care a jucat la două foste campioane din Liga 1

Primul transfer URIAŞ din era Kopic. Dinamo dă marea lovitură şi aduce un fotbalist care a jucat la două foste campioane din Liga 1

Fotbal

Comentarii

Jefte Betancor (30 de ani) şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, însă îşi va continua cariera în Superligă.

Potrivit informaţiilor oferite de sport.ro, atacantul spaniol va rămâne în Superligă şi va semna cu Dinamo Bucureşti, formaţie ameninţată serios cu retrogradarea, în acest moment.

Jefte Betancor, la Dinamo!

Sursa citată anunţă că mutarea va fi pusă la punct cât de curând de către directorul sportiv al celor de la Dinamo, Gabriel Glăvan, cel care l-a adus pe iberic în România, la FC Voluntari.

Dinamoviştii au găsit o formulă prin care să-i acopere pretenţiile financiare atacantului, iar Jefte va bifa cea de-a patra formaţie din România, după Voluntari, Farul şi CFR Cluj.

În acelaşi timp, la Dinamo mai sunt aşteptaţi încă 6-7 jucători în această iarnă, pentru a se evita o nouă retrogradare istorică şi ruşinoasă, la doar un an de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Jefte Betancor, conform transfermarkt.de.

Cine este Jefte Betancor?

Jefte Betancor a sosit în România în toamna lui 2020, la FC Voluntari, după experienţe nu foarte aproape de fotbalul profesionist. Singurele cluburi mai importante pentru care jucaseră erau Mattersburg şi SV Ried.

După un sezon la Voluntari, Jefte s-a transferat la Farul, iar după încă un sezon, Gică Hagi îl vindea la CFR Cluj pentru 300.000 de euro.

Spaniolul nu s-a adaptat la Cluj, iar în perioada ianuarie 2023 - iunie 2023, Jefte a fost împrumutat în Cipru, la Pafos, unde nu a rupt gura târgului.

Întors la CFR, Jefte a dezamăgit din nou, iar conducerea formaţiei din Gruia i-a propus, în urmă cu câteva zile, rezilierea de comun acord a înţelegerii.

Cifre statistice din cariera lui Jefte Betancor:

  • Farul: 36 de meciuri - 16 goluri, 2 pase decisive
  • CFR Cluj: 32 de meciuri - 5 goluri, 3 pase decisive
  • FC Voluntari: 31 de meciuri - 10 goluri, 2 pase decisive
  • SV Ried: 30 de meciuri - 16 goluri, 6 pase decisive
  • Pafos: 12 meciuri - un gol, o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: jefte betancorglavandinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare