Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul turneu internaţional pentru jucătoarele din echipa Simonei Halep: "A fost o activitate aşteptată de toată lumea"

Primul turneu internaţional pentru jucătoarele din echipa Simonei Halep: "A fost o activitate aşteptată de toată lumea"

Simona Halep

Comentarii

Echipele de hochei Skoda si Simona Halep, incadrate la categoriile de varsta U8 si U10, au performat in perioada 9-19 septembrie in cadrul unui turneu amical desfasurat in Slovacia.

Acesta este primul turneu derulat in afara Romaniei, de la debutul pandemiei, la care au participat jucatorii sustinuti de Fundatia Tiriac impreuna cu sponsorii Skoda si Simona Halep. Cele doua echipe s-au intors acasa cu rezultate notabile si experiente inedite.

Cei 23 de copii din cadrul echipelor de hochei au avut un parcurs competitional activ, in care au sustinut 20 de meciuri amicale, jucand contra altor echipe incadrate la aceeasi categorie de varsta, din tara gazda. Competitiile au fost disputate in mai multe localitati din Slovacia: Brezno, Prievidza, Piestany si Trnava.

In urma turneului, hocheistii din echipa Skoda au adaugat in palmaresul lor multe victorii, dar si noi tactici de joc si prietenii frumoase.

”Turneul a fost o activitate mult asteptata de toata lumea, in primul rand de jucatori, parinti si antrenori. Copiii au fost foarte incantati si entuziasmati sa joace cu alti sportivi de varsta lor de la care cu siguranta au invatat lucruri noi. Cele doua echipe sustinute de Fundatia Tiriac s-au pregatit foarte mult pentru aceasta competitie si sunt sigur ca va ramane o experienta motivanta pentru sportivi”, a declarat Eduard Pana, Directorul Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Echipa de hochei care poarta numele sponsorului Simona Halep este compusa exclusiv din fete, in timp ce echipa ce poarta numele sponsorului Skoda este mixta, avand in componenta atat fete, cat si baieti.

Afla mai multe despre: simona halephochei 

viewscnt
Articole similare