Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul verdict în cazul ghinionistului Florin Ştefan! Fundaşul, accidentare îngrozitoare la mână în Sepsi - CFR Cluj VIDEO

Primul verdict în cazul ghinionistului Florin Ştefan! Fundaşul, accidentare îngrozitoare la mână în Sepsi - CFR Cluj VIDEO

Serie A

Comentarii

Fotbalistul lui Sepsi, Florin Ştefan (24 de ani), s-a accidentat grav în timpul meciului cu CFR Cluj şi a fost dus cu ambulanţa la spital, după secunde bune în care a ţipat de durere pe teren.

VIDEO | Răspunsul primit de Florin Ştefan după accidentarea suferită

Minutul 59 al meciului dintre Sepsi şi CFR Cluj a adus o accidentare gravă a lui Florin Ştefan. Fundaşul lui Sepsi s-a ciocnit cu propriul portar, Roland Niczuly, şi a rămas întins pe gazon având nevoie de minute bune de îngrijiri medicale. Niczuly l-a lovit fără să vrea pe Ştefan şi a fost nevoie de invervenţia medicilor de pe ambulanţă pentru a i se acorda îngrijri fundaşului stânga.

Iar veştile pentru fostul fundaş al naţionalei U21 nu sunt bune. După ce a fost supus investigaţiilor medicilor la spital, Florin Ştefan a aflat că are o fractură deschisă la cotul drept, după ce a picat cu toată greutatea corpulului pe mână, conform Looksport.ro.  

Afla mai multe despre: florin stefanverdict florin stefansespi 

viewscnt
Articole similare