Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Priorităţile Realului". Lista scurtă de transferuri de pe "Bernabeu": două staruri!

"Priorităţile Realului". Lista scurtă de transferuri de pe "Bernabeu": două staruri!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi-a setat priorităţile pentru perioada de mercato din ianuarie 2023, când se va deschide o nouă ferestră de transferuri în Europa.

Florentino Perez şi şefii lui Real Madrid au creionat o listă scurtă de transferuri pentru perioada de mercato din ianuarie 2023. Presa din Spania a aflat lista de "dorinţe" a clubului de pe "Santiago Bernabeu" şi a publicat numele jucătorilor doriţi de gruparea blanco.

"Priorităţile Realului". Lista scurtă de transferuri de pe "Bernabeu": două staruri!

Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid are două ţinte pentru perioada de mercato din ianuarie 2023. Una este Jude Bellingham (19 de ani), starul Borussiei Dortmund, care va costa o adevărat avere. Mijlocaşul a făcut senzaţie în Germania şi face în continuare cu naţionala Angliei la Cupa Mondială.

Borussia Dortmund vrea nu mai puţin de 100 de milioane de euro în schimbul lui Jude Bellingham.

Al doilea nume de pe lista scurtă de transferuri a lui Real Madrid este brazilianul Endrick (16 ani), unul dintre cei mai buni jucători din lume la categoria sa de vârstă. Florentino Perez vrea să ia faţa altor cluburi uriaşe, cum ar fi Barcelona, PSG sau Manchester City, în cursa pentru transferul "perlei" din Brazilia.

Jude Bellingham a jucat 31 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu Borussia Dortmund şi naţionala Angliei, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat cinci pase decisive.

Afla mai multe despre: real madridbellinghamendricktransferuri 

viewscnt
Articole similare