You are here:

Problemă de ultimă oră pentru FCSB înainte de decolarea spre Scoţia. Vestea primită chiar în aeroport

Problemă de ultimă oră pentru FCSB înainte de decolarea spre Scoţia. Vestea primită chiar în aeroport

FCSB

Comentarii

Partida dintre Rangers şi FCSB, contând pentru runda a treia din noul format de Europa League, va avea loc joi seară, de la ora 22:00.

Probleme pentru FCSB înainte de plecarea spre Scoţia

FCSB joacă al treilea meci din faza grupei de Europa League la Glasgow, împotriva lui Rangers, joi, de la ora 22:00.

FCSB are şase puncte din tot atâtea posibile, cu RFS şi PAOK, în vreme ce Rangers a început cu o victorie la Malmo şi în runda a doua a fost învinsă de Lyon.

Roş-albaştrii erau gata de plecarea în Scoţia pentru meciul cu Rangers. Dar din informaţiile Orange Sport, cei de la FCSB au întâmpinat o problemă care a dat tot planul peste cap: mai exact o întârziere foarte mare la zbor! Cel puţin 2 ore vor avea de aşteptat cei de la FCSB în aeroport având în vedere situaţia.

  • Echipa probabilă a FCSB-ului: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan - Ştefănescu, Băluţă, Edjouma, Miculescu - Bîrligea

Scoţienii, surprinşi după ce Becali a anunţat echipa de start pentru Rangers - FCSB

"Philippe Clement speră că Rangers va reuşi să îşi revină rapid după eşecul trist contra lui Kilmarnock şi să obţină o victorie contra lui FCSB care să crească moralul echipei. Românii sunt pe val, au două victorii în două meciuri din Europa League, iar pe Ibrox este puţin probabil să mai vedem obişnuita atmosferă ostilă.

Antrenorul lui Rangers încă aşteaptă câţiva jucători care să revină după accidentare, dar Clement ar putea fi ajutat cu nişte informaţii interne despre FCSB. Este incredibil, dar chiar patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut exact acest lucru, anunţând echipa pe care o va folosi la meciul din Europa League.

Jucători cheie precum Darius Olaru, Mihai Popescu, Adrian Şut, Alexandru Băluţă şi Octavian Popescu vor lipsi din primul 11, potrivit declaraţiilor oferite de excentricul român. Este clar că FCSB va fi slăbită, însă rămâne de văzut dacă într-adevăr aceasta va fi echipa. Becali are o influenţă majoră la FCSB şi, chiar dacă Elias Charalambous este antrenorul, de obicei se întâmplă ceea ce vrea patronul. Ar fi o mână de ajutor pentru Rangers, însă, în cazul în care va pierde, atunci presiunea va creşte şi mai mult pe umerii lui Clement", a scris Rangers News.

Afla mai multe despre: rangersfcsbavion întârziere 

viewscnt
Articole similare