Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Problema e că sunt prea mulţi antrenori pe teren”. Dan Petrescu, înainte de meciul ”Generaţiei de Aur”

”Problema e că sunt prea mulţi antrenori pe teren”. Dan Petrescu, înainte de meciul ”Generaţiei de Aur”

Echipa națională

Comentarii

„Generaţia de Aur” va disputa meciul de adio pe Arena Naţională sâmbătă, de la ora 20:30.

Dan Petrescu, conferinţă înainte de meciul ”Generaţiei de Aur”

Meciul de adio al ”Generaţiei de Aur” are loc astăzi de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni.

Echipa ”Generaţiei de Aur” va fi condusă de pe margine de Anghel Iordănescu şi Gabi Balint, în timp ce Jose Mourinho va fi la cârma ”Legendelor lumii”. La meci vor lua parte nume legendare din fotbalul mondial precum Figo, Rivaldo sau Stoickhov. 

Dan Petrescu a prefaţat partida, care este susţinută de Superbet, şi a identificat o ”problemă”. 

”E clar că nu vom mai fi ce am fost. Lumea ştie asta. Dar cei care vin cred că vin pentru ce a însemnat această generaţie, care a adus rezultate extraordinare. Sper să fie o seară frumoasă.

Toţi ne-am antrenat şi vrem să arătăm cât de cât, dar va fi greu. Mai ales că adversarii sunt mult mai tineri şi parcă arată mai bine. Sper să nu fie aşa răi cu noi, iar noi să ştim să ţinem de minge, pentru că aveam calitatea asta. Avem posesie bună.

Erau jucători buni, care jucau la un nivel bun. Toţi jucam în campionate mari. Azi joacă în liga a doua din Italia. Am făcut un grup extraordinar, eram uniţi. Iar antrenorul, unul extraordinar, a ştiut să ceară exact ce trebuie. Dar fără jucători de valoare nu ai cum să câştig.

Problema e că sunt prea mulţi antrenori pe teren. Să vedem cine mai joacă, că de antrenat antrenăm”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescugeneratia de aurromania 

viewscnt
Articole similare