Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemă uriaşă pentru titularul echipei naţionale. Mihai Stoica are soluţia: ”Să vină în România” | EXCLUSIV

Problemă uriaşă pentru titularul echipei naţionale. Mihai Stoica are soluţia: ”Să vină în România” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a încheiat acţiunea de meciuri amicale din luna martie, iar următoarea de acest fel va fi la începutul lunii iunie. Selecţionerul Edi Iordănescu a început deja să-şi planifice lotul pe care îl va avea sub comandă la EURO 2024.

România a pierdut meciul amical contra Columbiei, scor 2-3, unul disputat în Spania, la Madrid, pe Metropolitano, arena celor de la Atletico.

Sud-americanii au condus cu 3-0, dar tricolorii au revenit şi au făcut eşecul mai uşor de suportat. Ianis Hagi şi Florin Tănase au redus pe final diferenţa de scor.

După ce a tras concluziile imediat, la cald, la finalul meciului de la Madrid, Mihai Stoica a revenit şi a punctat situaţiile în care se află diferiţi jucători din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru această acţiune.

Sfat pentru Alibec: ”La chestiile astea, Edi Iordănescu e foarte minuţios”

Un loc special al discuţiei a fost reprezentat de contextul problematic al lui Denis Alibec, titular contra Columbiei. Atacantul echipei naţionale evoluează în Qatar, la Muaither SC, dar campionatul qatarez se va termina la finalul lunii aprilie.

Prin urmare, Alibec va avea o mare perioadă de timp în care nu va mai juca nici măcar un meci oficial. Recent, Mihai Stoica chiar l-a invitat pe atacantul de 33 de ani să ia parte la antrenamentele FCSB-ului pentru a-şi putea menţine forma fizică înainte de Campionatul European.

”Nu am fost noi foarte slabi, au fost ei foarte buni. Nu am văzut echipă care să joace atât de Rapid. Vârful ăsta de la Krasnodar e atât de bun. Noi jucăm cu Belgia. Nu mai sunt ce au fost, dar tot joacă la nişte echipe... iar de la mijloc în sus... Noi am fost slabi în Elveţia. Nu puteam să ne uităm la meci. Aici, cu Columbia, nu am fost slabi.

Am văzut ce a declarat Edi. Depinde foarte mult la Alibec cum va fi din punct de vedere fizic, dar dacă el va lucra suplimentar, nu riscă (n.r. să nu fie la EURO). Să vină în România, să se antreneze, să descarce datele din GPS şi să i le trimită lui Edi. El la chestiile astea e foarte minuţios. 

Sunt trei jucători pe două posturi: Puşcaş, Alibec şi Drăguş. Nu cred că Mihăilă şi Coman vor lipsi. E posibil ca Edi să fi avut o discuţie particulară cu Drăguş, că el joacă la echipă de club şi poate a vrut să le dea mai multe minute celorlalţi atacanţi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Alibec a disputat 16 meciuri pentru Muaither SC în competiţia internă din Qatar, iar cifrele sale ofensive sunt patru goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: romaniaedi iordanescuechipa nationaladenis alibec 

viewscnt
Articole similare