Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme de lot pentru Dinamo înainte de meciul cu Oţelul! Un jucător de bază va rata deplasarea de la Galaţi

Probleme de lot pentru Dinamo înainte de meciul cu Oţelul! Un jucător de bază va rata deplasarea de la Galaţi

Superliga

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă dificilă în campionat, iar duelul cu Oţelul din etapa a 11-a va fi un meci cu mare încărcăcătură pentru ambele formaţii. Oţelul a reuşit să câştige primul meci din acest sezon la Craiova, contra lui FCU şi vrea să îşi ia revanşa în faţa ”câinilor” după cele două meciuri înfrângeri din play-out-ul Ligii 2 din această primăvară.

Ahmed Bani va rata un meci de campionat pentru prima dată în acest sezon. Tânărul mijlocaş al lui Dinamo a acuzat probleme medicale înaintea partidei cu FCU Craiova din Cupa României şi se pare că va fi indisponibil şi pentru partida de la Galaţi. În plus, Homawoo şi Ilic nu s-au recuperat şi nu fac parte din lotul deplasat de Dinamo pentru meciul de vineri.

Burcă le dă veşti bune fanilor dinamovişti. ”Nu este nimic grav la Bani”

”Da, îl avem indisponibil pe Ahmed, care înainte de meciul cu Craiova din Cupă a avut o mică problemă musculară. Nu e grav, dar am preferat să-l ţinem deoparte. Îi mai avem şi pe Homawoo şi pe Ilic, care încă sunt nerefăcuţi. Cam astea sunt indisponibilităţile”, a spus Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Oţelul.

La meciul dintre Oţelul şi Dinamo (0-2), disputat în luna mai, Bani a marcat al doilea gol al alb-roşiilor. Până în ziua de astăzi, este ultimul gol al lui Ahmed pentru Dinamo într-un meci oficial. Partida dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo se va disputa vineri, pe 29 septembrie, de la 21:00, şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1 şi în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

 

 

Afla mai multe despre: oţeluldinamoliga 2ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare