Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme de lot pentru Farul înaintea următoarei etape din Liga 1: ”Ei doi nu pot să se antreneze”. Ce spune Hagi despre vizita la Botoşani

Probleme de lot pentru Farul înaintea următoarei etape din Liga 1: ”Ei doi nu pot să se antreneze”. Ce spune Hagi despre vizita la Botoşani

Farul Constanța

Comentarii

Vineri seara, FC Botoşani va primi vizita Farului Constanţa, în a 14-a etapă a Ligii 1. Cosntănţenii vin odihniţi în Moldova, după ce nu au jucat în weeke-nd, meciul cu FCSB fiind amânat din cauza focarului de Covid de la echipă.

Farul Constanţa va face vizita la Botoşani pentru a înfrunta echipa lui Marius Croitoru, vineri seara. Formaţia dobrogeană vine odihnită în Moldova, după ce nu a disputat meciul din ultima etapă, împotriva FCSB-ului, din pricina focarului de Covid izbucnit la echipa lui Gigi Becali.

Astfel, dobrogenii vor disputa primul meci după o pauză de aproape două săptămâni, fiind eliminaţi şi din cupă, de Sepsi, în 16-mi. Pentru Hagi şi jucătorii săi, deplasările au fost cele mai grele în acest sezon. În şapte meciuri jucate din postura de oaspeţi, Farul a reuşit să însumeze doar trei puncte şi nicio victorie.

Probleme de lot pentru Farul înaintea următoarei etape din Liga 1

Gică Hagi recunoaşte că echipa sa s-a chinuit în diversele deplasări din campionat, iar la Botoşani va înfrunta una dintre cele mai valoroase echipe din Liga 1. Mai mult, doi jucători de bază, Boboc şi Dobrosavlevici, vor fi indisponibili pentru vizita din Moldova, în timp ce Adi Petre e şi el incert.

O deplasare grea, contra unei echipe foarte bune, care joacă un fotbal foarte bun. Din păcate noi am făcut foarte puţine lucruri în deplasare, sperăm ca de această dată, chiar dacă adversarul este foarte bun, un adversar greu, care pierde greu acasă, sperăm să spargem gheaţa şi să facem un joc foarte bun.

Boboc şi cu Dobrosavlevici sunt acasă, nu pot să se antreneze cu noi. Adi Petre a revenit cu noi la antrenamente şi vom vedea dacă o să apară cu noi sau nu”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagiradu bobocalin dobrosavlevici 

viewscnt
Articole similare