Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme de sănătate pentru Nicolae Stanciu. I s-a făcut rău în vestiarul echipei: ”A început să vomite chiar înainte de meci”

Probleme de sănătate pentru Nicolae Stanciu. I s-a făcut rău în vestiarul echipei: ”A început să vomite chiar înainte de meci”
Comentarii

Nicolae Stanciu a ratat duelul cu Maccabi Haifa (1-0) din Conference League din cauza unor probleme de sănătate.

Probleme de sănătate pentru Nicolae Stanciu. I s-a făcut rău în vestiarul echipei: ”A început să vomite”

Stanciu s-a simţit rău chiar înainte de duelul din Conference League şi a fost înlocuit în formula de start.

Din primele informaţii oferite de antrenorul echipei, Stanciu a început să vomite în vestiar.

”Cu două ore înaintea meciului, Stanciu a început să vomite în vestiar. I-a trecut acea stare, a primit o pastilă de la doctor şi a început să se simtă mai bine. 

Cu o oră şi un sfert înainte de începutul partidei, a vomitat iarăşi însă. Probabil este vorba despre un virus sau despre ceva din mâncare. Cred că va fi pregătit pentru jocul cu Pardubice de duminică”, a spus antrenorul Trpisovsky, citat de iSport.cz.

Nicolae Stanciu a marcat de patru ori şi a livrat patru pase de gol în 18 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon.

Nicolae Stanciu schimbă echipa. Transfer exotic pentru român

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a dezvăluit că acesta se gândeşte la o plecare în Statele Unite. 

”Mă chinui să îl mut, trebuie altă destinaţie, nu ştiu, vreau undeva în America, în partea aia. El îşi doreşte în America. Întotdeauna este nebunia asta, dacă nu ajungi la Real Madrid, la nivelul ăsta uriaş şi e foarte greu, trebuie să gândeşti cumva: 'câţi ani poate un jucător de fotbal să fie în formă?' Te accidentezi într-o oră, trebuie să ai grijă de bani, să strângi urgent. 

În MLS aţi văzut pe ce bani s-au cumpărat jucători şi ce salarii au început să dea. MLS-ul va fi în foarte scurt timp un paradis pentru manageri şi jucători”, a spus Ana Maria Reghecamp, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuconference league 

viewscnt
Articole similare