Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la Arad! Laszlo Balint a vrut să îşi dea demisia de la UTA după ultimul meci din campionat. Cum a reacţionat conducerea clubului

Probleme la Arad! Laszlo Balint a vrut să îşi dea demisia de la UTA după ultimul meci din campionat. Cum a reacţionat conducerea clubului

UTA

Comentarii

UTA a debutat cu o înfrângere în 2022, scor 0-1, pe teren propriu, contra lui Gaz Metan Mediaş.

Arădenii au avut multe ocazii de a marca, dar mingea nu a intrat în poartă. Meciul a fost decis de Vlad Morar, care a marcat în 65. Acum, antrenorul arădenilor simte că nu are parte de susţinere şi ar dori să demisioneze.

La aproximativ o oră după ce partida care a avut loc duminică s-a finalizat, Balint le-ar fi transmis celor din conducere că doreşte să demisioneze. Conducătorul clubului UTA, Alexandru Meszar şi Bogdan Apostu, agentul care s-a ocupat de multe transferuri la UTA, nu au fost de acord cu propunerea lui Balint, potrivit aradon.ro.

Laszlo Balint a identificat principala problemă de la UTA după o nouă înfrângere a arădenilor

”Credem în continuare în potenţialul nostru, chiar dacă obiectivul de play-off a dispărut. Cred că echipa nu a jucat rău, chiar dacă a pierdut. Avem mare nevoie de o victorie pentru a ne descătuşa. Avem nevoie de victorii. N-ai cum să ai constanţă dacă nu marchezi, dacă nu eşti eficient la finalizare. Noi avem ocazii. Şi cu CFR am ratat exasperant. Stăm în jumătate adversă, arătăm calitate, ajungem în situaţii de finalizare, dar nu marcăm. E o problemă”, a spus Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta-balint-liga 1 

viewscnt
Articole similare