Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la Astra înainte de meciul cu FCSB! Bogdan Andone a recunoscut tot: ”N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat să ne adunăm!”

Probleme mari la Astra înainte de meciul cu FCSB! Bogdan Andone a recunoscut tot: ”N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat să ne adunăm!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra şi FCSB se duelează în cel mai tare meci din prima etapă a Ligii 1. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a fost sincer cu câteva minute înainte de începerea partidei şi a recunoscut cu ce probleme se confruntă la echipă.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani susţine că Astra Giurgiu are probleme serioase, chiar dacă fotbaliştii şi-au primit o parte din restanţe. Andone nu poate conta pe jucătorii străini, deoarece s-au alăturat târziu lotului. În plus, giurgiuvenii au fost afectaţi şi de coronavirus. De asemenea, vedeta echipei, Denis Alibec, se gândeşte prea puţin la meciul din seara asta, fiind foarte aproape de un transfer la Samsunspor.

”N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat să ne adunăm. Astăzi să vedem, să rezistăm, să fim în joc, să punem presiune. Chiar nu ştiu la ce să mă aştept de la acest joc.”, a spus Bogdan Andone.

Denis Alibec va fi căpitanul Astrei, în această seară, în semn de apreciere pentru rezultatele sale de până acum la club. Despre atacantul aflat la un pas de a se transfera în Turcia, Andone a mărturisit următoarele:

”Mi-aş dori să fie ultimul lui joc, să fie unul cu reuşite. Ne-am obişnuit ca el să marcheze meci de meci cu FCSB. Am înţeles că sunt discuţii avansate, e şi el agitat. Îşi doreşte foarte mult să plece. La micul dejun chiar l-am întrebat de ce nu e în avion. E imposibil să reuşesc să îl mai ţin concentrat, să fie motivat.”.

Afla mai multe despre: fcsbastraalibecandone 

viewscnt
Articole similare