Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Argentina! Starul din Serie A care ar putea rata Cupa Mondială

Probleme mari pentru Argentina! Starul din Serie A care ar putea rata Cupa Mondială
Comentarii

Antrenorul său, José Mourinho, se teme de o accidentare gravă care l-ar putea împiedica să joace la următoarea Cupă Mondială din Qatar.

Paulo Dybala, autor a cinci goluri şi două pase decisive în campionat de la începutul sezonului în Italia, s-a accidentat duminică la meciul cu Lecce. Personalul medical i-a pus gheaţă pe coapsa stângă.

Atacantul argentinian nu ar trebui să mai intre pe gazon în 2022, sinonim cu un forfiat oficial pentru următoarea Cupă Mondială din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).

Antonio Cassano a dat de pământ cu Dybala: ”Dacă ai valoare, Juventus nu te dă afară”

Paulo Dybala (28 de ani) a semnat cu AS Roma, după şapte ani petrecuţi la Juventus Torino.

Paulo Dybala va purta numărul 21 la AS Roma, acelaşi număr pe care l-a purtat şi la Juventus. Argentinianului i-a fost oferit tricoul cu numărul 10, purtat în trecut de Francesco Totti, însă Paulo Dybala a refuzat din respect pentru fostul mare fotbalist.

Antonio Cassano nu vede de bun augur acest transfer şi l-a pus la zid pe fotbalistul argentinian. 

”Dacă eşti valoros, Juventus nu te va da afară. Cele mai puternice echipe nici nu l-au luat în considerare. De ce nu l-a dorit nicio echipă de elită? Nici măcar Arsenal sau Manchester United?”, a povestit Cassano, pe canalul său de Twitch, conform as.com

Afla mai multe despre: argentina-cupa mondială-dybala 

viewscnt
Articole similare