Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Bălgrădean! Verdictul specialistului şi ce riscă portarul lui CFR Cluj după cartonaşul roşu primit: "Se traduce prin violenţă" | EXCLUSIV

Probleme mari pentru Bălgrădean! Verdictul specialistului şi ce riscă portarul lui CFR Cluj după cartonaşul roşu primit: "Se traduce prin violenţă" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Telekom Sport pe arbitraj, Constantin Zotta, a dat verdictul după ce a văzut momentul eliminării lui Cristian Bălgrădean în Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-1.

Ce riscă Bălgrădean după ce Haţegan l-a eliminat

Finalul derby-ului de pe "Ion Oblemenco", dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, a fost incendiar. Oltenii au smuls un punct la ultima fază a meciului, iar nervii campionilor au fost întinşi la maximum. 

Cel mai "şifonat" a ieşit Cristian Bălgrădean. Portarul campioanei României a fost surprins când s-a dus să-i reproşeze anumite aspecte centralului Ovidiu Haţegan, care l-a avertizat cu cartonaşul galben. 

"Pufi" a continuat cu reproşurile şi după ce Haţegan s-a îndreptat spre centrul terenului, pentru a relua partida. Portarul preferat de Dan Petrescu s-a dus şi spre tuşierul din brigadă, moment în care centralul i-a arătat cartonaşul roşu, fără să-i mai arate al doilea galben. 

Constantin Zotta i-a dat o veste rea jucătorului eliminat, care poate rata cel puţin două etape. "Haţegan citeşte bine situaţia, aude că Bălgrădean vorbeşte ceva şi bine face că se îndepărtează. Se duce şi vrea să fluiere reluarea jocului, iar Bălgrădean insistă. 

Portarul nu trebuie să vină acolo, iar Haţegan se face că nu-l vede. Deci, în situaţia în care îi arată roşu, e evident că nu e comportament nesportiv. E comportament care se traduce prin violenţă, injurii, ameninţări. Minimum două etape de suspendare!", a declarat expertul Telekom Sport. 

Deşi l-a adus pe Răzvan Sava de la Torino, în poarta CFR-ului urmează să intre Otto Hindrich, jucător de 19 ani care l-a impresionat pe Dan Petrescu. 

VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: cristian balgradeanuniversitatea craiova cfr cluj 1-1ovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare