You are here:

Probleme mari pentru Dragoş Nedelcu! În dreptul lui se ridică tot mai des semne de întrebare privind rezistenţa la efort

Probleme mari pentru Dragoş Nedelcu! În dreptul lui se ridică tot mai des semne de întrebare privind rezistenţa la efort

FCSB

Comentarii

Puştiul cumpărat de FCSB cu 1,5 milioane de euro, Dragoş Nedelcu, va rata meciul de azi, cu Portugalia, de la U21, şi adună multe accidentări de când a debutat la seniori.

"Nedelcu a primit o lovitură în meciul Stelei cu Chiajna şi acuză dureri mari. A trebuit să părăsească antrenamentul. Simte durere şi la mers. E vechea lui accidentare. Nu e fisură, e doar o contuzie foarte puternică. E un hematom care îi provoacă o durere mare şi care nu-l lasă să joace", a explicat Isăilă motivele pentru care mijlocaşul nu va juca în partida contra Portugaliei de la tineret.

Gazeta scrie că traseul lui Nedelcu din acest sezon lasă să se înţeleagă că şi staff-ul tehnic şi cel medical al Stelei îl tratează ca pe un jucător în vârstă sau ca pe unul cu probleme medicale. Deşi abia în februarie va împlini 21 de ani şi, teoretic, ar trebui să poată face faţă unui ritm ridicat de jocuri, Nedelcu a bifat în ultimele aproape două luni o singură "dublă" Europa-Liga 1: cu Voluntari şi Beer Sheva, singura însă care s-a disputat la interval de 6 zile. În rest, Dragoş a evoluat un meci, apoi a primit pauză sau a fost menajat. În plus, a şi lipsit două întâlniri din cauza unei accidentări, cu Lugano şi Sepsi, acum mai bine de o lună.

Afla mai multe despre: nedelcuaccidentareproblemesteauafcsb 

viewscnt
Articole similare