Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru FCSB înainte de meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League. UEFA a intervenit şi a blocat vânzarea biletelor la meci

Probleme mari pentru FCSB înainte de meciul cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League. UEFA a intervenit şi a blocat vânzarea biletelor la meci

FCSB

Comentarii

UEFA a informat-o pe FCSB să nu pună biletele în vânzare pentru meciul cu Viking Stavanger, din play-off-ul Conference League, până când echipa lui Becali nu va primi undă verde de la forul internaţional.

FCSB ar putea avea probleme din cauza unui steag apărut în peluză în timpul partidei cu Dunajska Streda, scor 1-0. FCSB riscă o amendă de 200.000 de euro şi suspendarea terenului, după ce a ajuns în play-off-ul Conference League. Un steag al galeriei i-ar putea aduce probleme mari echipei finanţate de Gigi Becali (64 de ani). 

Observatorul meciului ar fi depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap. La acest meci, observator a fost Rusmir Mrković, din Bosnia, iar delegat UEFA a fost Milovan Đukanović, din Muntenegru.

În cazul în care UEFA va decide că steagul respectiv nu respectă regulamentul, FCSB ar putea să joace fără spectatori pe Arena Naţională său să fie obloigată să schimbe stadionul. Echipa lui Gigi Becali ar putea să fie obligată să părăsească Bucureştiul. 

UEFA a intervenit şi a blocat vânzarea biletelor la meci

UEFA le-a transmis celor de la FCSB să nu pună biltele în vânzare, potrivit GSP. Ancheta nu a fost finalizată, iar suporterii ar putea să fie puşi în situaţia să îşi cumpere bilet şi să nu aibă drept pe stadion. 

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-viking 

viewscnt
Articole similare