Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru FCSB înainte de reluarea Superligii. Un titular s-a rupt, iar conducerea vrea să îl ducă la Marijana Kovacevic

Probleme mari pentru FCSB înainte de reluarea Superligii. Un titular s-a rupt, iar conducerea vrea să îl ducă la Marijana Kovacevic

FCSB

Comentarii

Risto Radunovic va fi indisponibil pentru următoarele meciuri ale vicecampioanei, după ce s-a accidentat împotriva Finlandei. Pierderea este una mare pentru FCSB, deoarece el va fi absent între 3 şi 4 săptămâni.

Odată cu încheierea pauzei pentru meciurile echipelor naţionale, pe FCSB o aşteaptă un duel important în campionat, împotriva unei contracandidate la play-off, FC Argeş. Roş-albaştrii au primit o lovitură grea înaintea duelului: unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei s-a accidentat.

Fundaşul stânga a fost înlocuit în minutul 25 al confruntării din Liga Naţiunilor. La prima impresie este vorba despre o problemă musculară, care nu ar trebui să fie prea gravă. Radunovic este unul dintre cei mai importanţi oameni ai FCSB-ului, întrucât vicecampioana nu are o dublură aptă pe post.

După investigaţiile medicilor, el a primit diagnosticul de leziune musculară şi nu va putea juca în următoarele meciuri. Potrivit GSP, conducerea celor de la FCSB a luat în calcul posbilitatea a-l trimite pe Risto Radunovic la celebra Marijana Kovacevic, în Belgrad. 

Jucătorii pe care poate miza Dică în meciul cu FC Argeş

Târnovanu - V. Creţu, Haruţ, Tamm, Pantea - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman - Omrani, Compagno

Afla mai multe despre: fcsb-superligă-radunovic 

viewscnt
Articole similare