Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Franţa înainte de finala Cupei Mondiale. Cinci jucători incerţi pentru ”Les Bleus”

Probleme mari pentru Franţa înainte de finala Cupei Mondiale. Cinci jucători incerţi pentru ”Les Bleus”

Cupa Mondială

Comentarii

Cinci jucători ai naţionalei Franţei sunt incerţi pentru finala Cupei Mondiale, de duminică, împotriva Argentinei: trei sunt bolnavi, iar doi accidentaţi.

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a avut o echipă incompletă la antrenamentul de vineri. Dacă Rabiot şi Upamecano şi-au revenit după problemele de sănătate avute, Kingsley Coman a fost scutit de sesiunea de antrenamente de vineri, de pe stadionul Jassim Bin Hamad, din Doha.

Alţi doi jucători au mai fost atinşi de virusul care i-a lovit pe francezi la începutul săptămânii, e vorba de Raphael Varane şi Ibrahima Konate, titulari în defensiva campionilor mondiali.

Deschamps are probleme şi cu doi jucători accidentaţi, Aurelien Tchouameni şi Theo Hernandez, care s-au antrenat vineri în sală. Tchouameni a fost lovit la şold, iar Theo Hernandez la genunchi.

Didier Deschamps ştie cum îl poate opri Franţa pe Lionel Messi în finala Cupei Mondiale

”Ne-am mai întâlnit cu Messi, vă amintiţi? (n.r.  - în 2018) Ne vom gândi la asta. Inevitabil, trebuie să ne luăm măsuri de precauţie pentru a-i limita influenţa.

În urmă cu patru ani, ne aşteptam ca el să joace mai mult pe dreapta şi a jucat atacant central. Acum este playmaker, are mai multă libertate, va fi mult mai dificil de marcat. Asta în cazul în care nu e bolnav, nu ştim (n.r. - râde). Nu îi doresc asta, desigur”, a spus Didier Deschamps.

Afla mai multe despre: cupa mondială-franţa-argentina 

viewscnt
Articole similare