Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Golden State înaintea meciului 3 din finala NBA. Două vedete sunt OUT!

Probleme mari pentru Golden State înaintea meciului 3 din finala NBA. Două vedete sunt OUT!

NBA

Comentarii

Golden State Warriors luptă în aceste zile pentru al treilea titlu consecutiv de campioană a NBA şi al patrulea din ultimii cinci ani. Ar putea fi lipsită însă de aportul a doi dintre cei mai importanţi jucători în meciurile rămase din duelul cu Toronto Raptors.

Cea mai importantă absenţă pentru Warriors va fi, fără îndoială, cea a lui Klay Thompson, unul dintre eroii meciului doi al finalei, câştigat de războinici cu scorul de  109-104. Shooting guard-ul lui Golden State s-a accidentat în ultimul sfert al meciului şi a ieşit de pe teren când mai erau opt minute de disputat, acuzând probleme la tendonul stâng.

Jucătorul a făcut un control, care a arătat că acesta a suferit o întindere uşoară. În acest moment, Thompson este incert pentru meciul trei, care se va disputa joi dimineaţă, iar presa de peste Ocean scrie că antrenorul Steve Kerr îl va menaja, cel puţin în primele reprize. Dacă jocul o cere, este posibil ca Thompson să fie introdus însă pe teren.

O absenţă sigură este cea a lui Kevon Looney, cel considerat al doilea pivot al echipei. Acesta a fost scos din teren la pauza mare, acuzând dureri în partea superioară a corpului. Analizele făcute aseară au relevat că acesta a suferit o fractură a cartilajelor costale. În cazul lui, absenţa va fi una de lungă durată şi, cel mai probabil, nu va mai juca deloc în finala cu Toronto.

După două meciuri, Toronto şi Golden State sunt la egalitate, scor 1-1. Seria se va muta acum în California, meciul 3 fiind programat în Oracle Arena, din Oakland, joi dimineaţa, de la ora 4:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: nbafinalagolden stateaccidentariklay thompsonaccidentarekevon looneytoronto raptors 

viewscnt
Articole similare