Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Helmuth Duckadam I "Eroul de Sevilla" rămâne fără genunchiul stâng: "E terminat!"

Probleme mari pentru Helmuth Duckadam I "Eroul de Sevilla" rămâne fără genunchiul stâng: "E terminat!"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam se întoarce în sala de operaţii. "O să mi-l schimbe cu totul pentru că e terminat şi am dureri foarte, foarte mari", spune acesta pentru Gazeta Sporturilor.

Duckadam nu a mers la Roma alături de delegaţia roş-albastră şi se va întoarce la spital şi astăzi pentru noi consultaţii, apoi va ajunge la operaţie. 

"De ce nu sunt în Italia? Am probleme, nu s-a întâmplat nimic altceva. Trag de supărările pe care le am cu genunchiul stâng de vreo trei ani, dar, din păcate, trebuie să mă operez. Voi suferi o intervenţie la genunchi pentru că am dureri foarte, foarte mari. O să-mi schimbe cu totul genunchiul. E terminat şi o să-mi pună o proteză! Am tot sperat că nu o să fie nevoie de asta, dar se pare că nu e altă soluţie. Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea şi să merg din nou la bisturiu", spune Duckadam în exclusivitate pentru Gazetă.

Fostul portar a fost consultat de mai mulţi specialişti şi verdictul lor a fost acelaşi: e nevoie urgentă de operaţie! "Am tras de mine cât am putut, dar nu mai pot să stau în picioare. Am dureri mari şi altă variantă în momentul de faţă nu mai există. Sper ca domnul Popescu să mă opereze cât mai repede şi să scap de problemele pe care le am!", mai spune preşedintele de imagine al vicecampioanei.

LIVE VIDEO Lazio - FCSB, ora 20:00, Telekom Sport 1

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamoperatiegenunchiproblemetitanfloreasca 

viewscnt
Articole similare