Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Mirel Rădoi. Jovan Markovic s-a accidentat în meciul naţionalei U21

Probleme mari pentru Mirel Rădoi. Jovan Markovic s-a accidentat în meciul naţionalei U21
Comentarii

România U21 a jucat la Cluj, contra Spaniei U21 într-un meci amical. Partida a marcat revenirea lui Emil Săndoi pe banca echipei naţionale U21.

Partida a început prost pentru echipa noastră. Abel Ruiz, atacantul de la Braga, a deschis scorul la Cluj, chiar în minutul 8 al partidei. 

În minutul 16 al partidei, acelaşi jucător a făcut dubla pentru iberici, iar scorul era 2-0 pentru Spania U21 încă din debutul meciului. 

În minutul 35, Emil Săndoi a întâmpinat o nouă problemă. Jovan Markovic s-a accidentat, iar antrenorul a fost nevoit să îl înlocuiască cu Daniel Birligea.

Greutatea lui Jovan Markovic, subiect de discuţie în studioul Orange Sport: ”Ce înseamnă 'globulos'? O avea şuba pe sub tricou”

După ce a marcat o dublă în poarta Farului Constanţa, ”condamnându-i” pe jucătorii lui Gică Hagi la prima înfrângere a sezonului, greutatea lui Jovan Markovic (21 de ani) a devenit din nou subiect de discuţie. Până la urmă, fotbalistul Universităţii Craiova este peste greutatea optimă sau nu? Basarab Panduru crede că nu.

Farul Constanţa reuşise să parcurgă primele opt etape fără să sufere vreo înfrângere, dar nu a mai fost ”cruţată” şi de Universitatea Craiova.

Echipa pregătită de Mirel Rădoi a revenit de la 1-3 pentru a se impune cu 4-3. Jovan Markovic a fost artizanul victoriei, marcând o dublă.

Atacantul Universităţii Craiova a reuşit să puncteze în tricoul oltenilor după o ”secetă” care începuse în aprilie.

Acesta s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia sa, dar nu golurile au atras atenţia, ci, din nou, greutatea sa, Markovic părând să aibă câteva kilograme în plus.

Mirel Rădoi i-a luat apărarea şi l-a numit ”globulos”, cuvânt care l-a amuzat pe Basarab Panduru, care s-a întrebat la ce se referea fostul selecţioner.

Totuşi, expertul Orange Sport a punctat că, în perioada petrecută de el în stafful lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, Markovic nu era peste greutate.

”Ce e globulos? Adică e ca globul, de pe masă, de pe birou. Să vă spun ceva. El dezbărcat, pe cântar, nu pare gras. Eu vă spun exact ce spune...

Nu are cinci kilograme pe cântar în plus. Când eram acolo, l-am văzut o dată pe cântar, dezbrăcat, în şort. Nu arată a gras. O avea aia, iarna, şuba pe sub tricou.

Trebuie să mă crezi că eu l-am văzut! Nu vorbesc să mă aflu în treabă, l-am văzut pe cântar, nu arată gras. Uitându-mă la televizor, nu pot să spun lucrul.

Rădoi spune că nu are kilograme. O avea, dar nu are şuncă, nu are burtă, nu are şunci, că pare aici, asta e altă poveste. Nu are cinci kilograme în plus.

Nu ştiu dacă e în regulă, nu mi se pare, uitându-mă aici. Asta spun. Ţi se pare că e în regulă? Nu mi se pare că e în regulă.

Televizorul te face mai mare... ce spune Rădoi spun şi eu”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: craiiova-românia u21-markovic 

viewscnt
Articole similare