Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru naţionala Angliei! Starul de la Chelsea s-a accidentat şi va rata Cupa Mondială

Probleme mari pentru naţionala Angliei! Starul de la Chelsea s-a accidentat şi va rata Cupa Mondială

Chelsea

Comentarii

Fundaşul englez al lui Chelsea, Reece James, va absenta de la Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări, a anunţat sâmbătă clubul londonez.

Reece James (22 de ani) s-a accidentat la genunchi în meciul cu AC Milan, disputat marţi în Liga Campionilor, şi va fi indisponibil pentru o perioadă de opt săptămâni, precizează gruparea engleză în comunicatul publicat sâmbătă pe site-ul oficial:

”În urma accidentării la genunchi, Reece a fost tratat  de departamentul medical al clubului, iar în weekend a consultat un specialist. După examinare, Reece va urma un program de reabilitare şi se aşteaptă ca el să fie absent de pe teren o perioadă de opt săptămâni”, a indicat Chelsea.

Cupa Mondială din Qatar va lua startul în data de 20 noiembrie.

Starul de la Liverpool care a anunţat că nu va participa la turneul final

Arthur Melo, mijlocaşul echipei Liverpool împrumutat de la Juventus Torino, a anunţat pe Instagram că nu va putea juca la următoarea Cupă Mondială cu Brazilia.

"Din păcate, după cum ştiţi, o accidentare la coapsa stângă mă va ţine departe de acţiune pentru o vreme”, a scris Arthur Melo.

Arthur Melo a jucat 22 de meciuri cu Brazilia de la debutul său în 2018 şi a ajuns la Liverpool împrumutat de la Juventus, la sfârşitul sezonului.

Afla mai multe despre: chelsea-cupa mondială-rece james 

viewscnt
Articole similare