Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Borussia Dortmund înainte de derby-ul pentru campionat cu Bayern. Favre nu va conta pe doi jucători de bază

Probleme pentru Borussia Dortmund înainte de derby-ul pentru campionat cu Bayern. Favre nu va conta pe doi jucători de bază
Comentarii

Bayern Munchen - Borussia Dortmund este derby-ul pentru titlu în Bundesliga şi se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1. Înaintea înfruntării, antrenorul de la Dortmund, Lucien Favre, a primit o veste cruntă.

Gruparea din Dortmund a rămas fără principala gură de foc, Paco Alcacer, care în runda precedentă a intrat în istoria Bundesliga, devenind primul jucător care a înscris de cinci ori după minutul 90 (mai multe detalii AICI). Spaniolul are o accidentare la braţ ca urmare a meciului cu Augsburg. Totodată, Favre nu se va putea baza nici pe Raphael Guerreiro. 

În schimb, gruparea din Dortmund i-a deplasat la Munchen pe Abdou Diallo şi Lukas Piszczek, care aveau probleme medicale înainte de acest mare meci. Dacă în locul lui Alcacer va intra Mario Gotze, probleme mari ale lui Favre sunt în defensivă, acolo unde va trebui să inoveze. 

Una dintre soluţii este ca Zagadou să fie mutat în banda stângă, iar Omer Toprak să înceapă încă din primul minut. 

Afla mai multe despre: borussia dortmundpaco alcacer 

viewscnt
Articole similare