Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Brazilia înainte de Cupa Mondială! Starul de la Liverpool care a anunţat că nu va participa la turneul final

Probleme pentru Brazilia înainte de Cupa Mondială! Starul de la Liverpool care a anunţat că nu va participa la turneul final

Cupa Mondială

Comentarii

Arthur Melo, mijlocaşul echipei Liverpool împrumutat de la Juventus Torino, a anunţat pe Instagram că nu va putea juca la următoarea Cupă Mondială cu Brazilia.

Arthur Melo nu va juca la Cupa Mondială

"Din păcate, după cum ştiţi, o accidentare la coapsa stângă mă va ţine departe de acţiune pentru o vreme”, a scris Arthur Melo.

Arthur Melo a jucat 22 de meciuri cu Brazilia de la debutul său în 2018 şi a ajuns la Liverpool împrumutat de la Juventus, la sfârşitul sezonului.

Probleme mari pentru Argentina! Starul din Serie A care ar putea rata Cupa Mondială

Antrenorul său, José Mourinho, se teme de o accidentare gravă care l-ar putea împiedica să joace la următoarea Cupă Mondială din Qatar.

Paulo Dybala, autor a cinci goluri şi două pase decisive în campionat de la începutul sezonului în Italia, s-a accidentat duminică la meciul cu Lecce. Personalul medical i-a pus gheaţă pe coapsa stângă.

Atacantul argentinian nu ar trebui să mai intre pe gazon în 2022, sinonim cu un forfiat oficial pentru următoarea Cupă Mondială din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).

Afla mai multe despre: cupa mondial-brazilia-arthur 

viewscnt
Articole similare