Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dinamo după meciul cu Petrolul! Ar putea fi interzisă pe „Arcul de Triumf”

Probleme pentru Dinamo după meciul cu Petrolul! Ar putea fi interzisă pe „Arcul de Triumf”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Petrolul de pe „Arcul de Triumf”.

Probleme pentru Dinamo după meciul cu Petrolul! Ar putea fi interzisă pe „Arcul de Triumf”

Deşi Dinamo a început bine meciul şi a deschis scorul, „câinii roşii” s-au văzut egalaţi, însă au reuşit să obţină un punct împotriva Petrolului. Calitatea meciului a fost însă umbrită de starea gazonului de pe „Arcul de Triumf”. Atât dinamoviştii, cât şi „lupii galbeni” s-au plâns la finalul duelului de terenul dezamăgitor.

Totuşi, toate declaraţiile făcute se pot întoarce împotriva lui Dinamo. Administratorii stadionului de lângă Mănăstirea Caşin au fost deranjaţi de vorbele antrenorului Ovidiu Burcă, anunţă GSP.

 „Ne iau chirie şi suprafaţa e cum e... Ne întreabă cineva dacă vrem banii înapoi, că nu sunt condiţiile optime? Iar o să se supere lumea pe mine când spun că statul nu e bun administrator, nu e bun manager. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem gazonul”, a declarat nervos Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Ba mai mult, torţele aruncate pe teren au afectat şi mai tare starea gazonului, care oricum lăsa de dorit. Astfel, organizarea derby-ului a fost pusă sub semnul întrebării, iar administratorii stadionului iau în calcul să nu-i mai permită lui Dinamo închirierea arenei.

Revoltă după Dinamo - Petrolul: „Ne rupem picioarele şi nimănui nu-i pasă!”

Calitatea meciului a fost vădit afectată de calitatea gazonului, una care a lăsat de dorit. Mai mult decât atât, starea proastă a terenului i-a pus în pericol pe jucători, care s-au plâns ulterior de acest aspect. Cel mai vehement a fost Valentin Ţicu, căpitanul prahovenilor.

„A fost un teren impracticabil, nu ştiu de ce ne lasă să jucăm pe un asemenea teren. E risc de accidentare, dar nimănui nu-i pasă de noi, că ne rupem picioarele pe asemenea teren.

Ne bucurăm că acumulăm puncte, dar sunt puţin nemulţumit pentru că astăzi îmi doream să câştig. În prima repriză am oscilat momentele bune cu cele mai puţin bune, dar a doua parte a fost a noastră şi meritam să câştigăm. Îmi pare rău că Roman nu a marcat din pasa mea.

Mă simt bine la Petrolul, dar, dacă se va ivi ceva pentru mine şi pentru club, îmi voi dori să fac pasul la un alt club”, a declarat Valentin Ţicu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dinamoarcul de triumfsuperliga 

viewscnt
Articole similare