Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Edi Iordănescu înaintea ”dublei” cu Belarus şi Andorra?: ”Orice mi-ai spune, e improvizaţie” | EXCLUSIV

Probleme pentru Edi Iordănescu înaintea ”dublei” cu Belarus şi Andorra?: ”Orice mi-ai spune, e improvizaţie” | EXCLUSIV
Comentarii

Edi Iordănescu a anunţat lotul echipei naţionale a României pentru ”dubla” cu Belarus (12 octombrie) şi Andorra (15 octombrie), din preliminariile EURO 2024.

Pentru postul de fundaş dreapta, selecţionerul a optat pentru doi jucători: Andrei Raţiu de la Rayo Vallecano şi Deian Sorescu de la Rakow.

  • Cristian Manea de la CFR Cluj, un obişnuit al lotului naţional, este accidentat.

MM Stoica, îngrijorat de flancul drept al apărării României

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat îngrijorat de flancul drept al naţionalei României, pentru meciurile cu Belarus şi Andorra.

De ce? Pentru că Andrei Raţiu nu a bifat niciun minut pentru Rayo Vallecano în acest sezon de La Liga, în timp ce Deian Sorescu este un fundaş dreapta reprofilat din mijlocaş dreapta, cu evidente carenţe pe faza defensivă.

Aşadar, rămâne de văzut la cine va apela Edi Iordănescu pentru aceste două meciuri extrem de importante din preliminariile EURO 2024: la un jucător fără meciuri în picioare sau la unul cu probleme pe faza de apărare?

Raţiu, de la meciul cu Kosovo, unde a jucat 90 de minute, nu a mai jucat niciun minut. A făcut pasul la Rayo, dar nu a mai prins niciun minut. Înainte, avea meciuri în picioare.

E o problemă pentru selecţioner. Nu e acelaşi lucru să aduci un jucător care e titular meci de meci şi să bagi titular un jucător care nu joacă deloc.

Nu e un reproş la adresa cuiva. Este complicat pentru selecţioner, care trebuie să apeleze, la echipa naţională, la o improvizaţie.

Orice mi-ai spune, dacă jucăm în patru, Deian Sorescu este o improvizaţie ca fundaş dreapta. Nu este fundaş dreapta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescubelarusandorraratiusorescu 

viewscnt
Articole similare