Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Emmanuel Yeboah în Danemarca! Nu joacă la Brondby, refuză interviurile, dar este apărat de impresar

Probleme pentru Emmanuel Yeboah în Danemarca! Nu joacă la Brondby, refuză interviurile, dar este apărat de impresar

Fotbal

Comentarii

Emmanuel Yeboah (20 de ani) nu reuşeşte să se impună în Danemarca, la Brondby.

Fotbalistul ghanez Emmanuel Yeboah (20 de ani) nu reuşeşte să se adapteze la fotbalul din Danemarca, iar minutele sale la Brondby sunt foarte puţine.

Probleme pentru Emmanuel Yeboah

Emmanuel Yeboah s-a transferat la Brondby, de la CFR Cluj, în vara lui 2023, în schimbul a 1.800.000 de euro, iar danezii credeau că au dat o adevărată lovitură, aşa cum fac rivalele Copenhaga sau Nordsjaelland, specializate în aducerea de jucători tineri africani.

  • Yeboah venea şi după un turneu internaţional foarte bun, alături de Ghana U23, unde fusese golgheter şi atrăsese foarte multe priviri.

Au trecut mai bine de trei luni de la plecarea lui Yeboah la Brondby, iar atacantul nu a bifat niciun meci în campionatul din Danemarca.

  • S-a aflat pe bancă de trei ori, iar în alte 10 rânduri nu a făcut nici măcar parte din lot.

Presa din Danemarca a încercat să obţină un interviu cu atacantul ghanez, pentru a afla de ce nu s-a adaptat la cerinţele fotbalului scandinav.

Cu toate acestea, Yeboah a refuzat să dea vreun fel de declaraţie, iar în apărarea sa a sărit unul dintre agenţii săi, Oliver Arthur, care care asigură că nu există motive de îngrijorare.

Totul este în regulă cu Emmanuel, la Brondby. Munceşte din greu şi încearcă să se adapteze stilului de joc al clubului. Suntem convinşi că şansa lui va veni în curând”, a declarat Arthur, pentru ”Tipsbladet”.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Emmanuel Yeboah, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: emmanuel yeboahbrondbydanemarca 

viewscnt
Articole similare