Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Marius Croitoru! Ongenda a anunţat că vrea să plece de la Botoşani! ”Aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist!” EXCLUSIV

Probleme pentru Marius Croitoru! Ongenda a anunţat că vrea să plece de la Botoşani! ”Aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist!” EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XV-a, ultima a turului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Edjouma '43. După pauza generată de meciurile echipelor naţionale, FC Botoşani va juca contra FCSB-ului, care se află într-o formă bună. Echipa lui Edi Iordănescu are 7 victorii consecutive şi o poate face pe a opta, dacă se va impune luni contra celor de la FC Voluntari. 

Ongenda a avut o evoluţie bună în meci, iar la finalul partidei, patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că fotbalistul, care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB. vrea să plece la echipa moldoveană.  

 ”Aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist!” 

”După cum am jucat şi la punctele avute, bineînţeles că sunt optimist, dar trebuie să fim rezervaţi, se poate întâmpla orice. Şi în seara asta avem ceva, suntem blocaţi la gol. Am văzut că scoatem golul din fundul pământului, aici e complicat. Mă ţin într-o tensiune nebună, n-am bătut în niciun meci cu 2-0 sau cu 2 goluri diferenţă, deşi noi încercăm fotbal, producem. 

Dacă Ongenda ar juca toate meciurile cu ambiţia şi cu devotamentul din seara asta, i-ar creşte cu mult cota şi ar fi altceva. M-aş bucura enorm ca acest băiat să meargă într-un campionat să producă bani pentru el şi pentru familia lui. De la mine e clar că vrea sa plece, aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist, că asta e”, a spus Valeriu Iftime, la sfârşitul meciului, pentru Telekomsport.  

Afla mai multe despre: botoşani-iftime-ongenda 

viewscnt
Articole similare