You are here:

Probleme pentru o echipă din Superliga! Au scris istorie în sezonul trecut, dar nu vor juca meciurile pe propriul stadion: ”Aşteptăm răspuns de la Voluntari şi Clinceni”

Probleme pentru o echipă din Superliga! Au scris istorie în sezonul trecut, dar nu vor juca meciurile pe propriul stadion: ”Aşteptăm răspuns de la Voluntari şi Clinceni”

Superliga

Comentarii

Unirea Slobozia a promovat în prima ligă pentru prima dată în istoria de 69 de ani a clubului. Ialomiţenii au terminat pe primul loc în sezonul trecut de Liga 2 şi se aşteaptă cu emoţii tragerea la sorţi a programului Superligii.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea va avea, cel mai probabil, drept obiectiv salvarea de la retrogradare, însă va începe cu un dezavantaj în faţa celorlalte contracandidate.

Chiar tehnicianul Unirii a anunţat că echipa sa nu va juca partidele considerate pe teren propriu la Slobozia, cel puţin până la finalul lunii octombrie, deoarece ”Stadionul 1 Mai” nu îndeplineşte condiţiile stabilite de Liga Profesionistă de Fotbal.

Au făcut un sezon excelent, dar nu vor juca meciurile de acasă pe propriul stadion: ”Aşteptăm răspuns de la Voluntari şi Clinceni”

Cu toate acestea, Adi Mihalcea a dezvăluit că deja au început lucrările pentru modernizarea arenei din Slobozia, iar galben-albaştrii vor reveni acasă, nu mai devreme de sfârşitul lui octombrie.

Până atunci, conducerea nou-promovatei a înaintat cereri către Voluntari şi Clinceni, pentru a putea disputa partidele considerate ”acasă”.

”Am făcut o cerere să jucăm primul meci în deplasare, ţinând cont de infrastructura noastră care încă nu este pusă la punct. O bună perioadă de timp vom juca în deplasare (n.r. meciurile de acasă).

(n.r. Credeţi că veţi avea suporteri la meciurile acestea?) Nu cred. În ultimul an aveam o medie de peste 4000 de specatori acasă, dar dacă vom juca la Clinceni sau la Voluntari... Din informaţiile mele, încă se aşteaptă un răspuns de la Voluntari, sau dacă nu, la Clinceni.

Până în octombrie vom juca în deplasare mecurile considerate pe teren propriu. (n.r. Ce este de făcut la stadion?) Schimbarea suprafeţei de joc, modernizarea stadionului, vestiare şi celelalte facilităţi. Am impresia că trebuie să acoperim şi o parte din tribună. Avem promisiunea că până la finalul lunii octombrie vom putea să jucăm acasă”, a spus Adi Mihalcea, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: unirea sloboziasuperliga 

viewscnt
Articole similare