Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru revelaţia din Superligă! A terminat anul pe loc de play-off, dar a fost penalizată cu 9 puncte

Probleme pentru revelaţia din Superligă! A terminat anul pe loc de play-off, dar a fost penalizată cu 9 puncte

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt are grave probleme financiare, chiar dacă a avut evoluţii bune în acest sezon. Mai mult decât atât, echipa a fost depunctată.

Echipa FC Hermannstadt a produs o surpriză învingând, marţi, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană, CFR Cluj, în ultimul meci al anului în Superligă.

Echipa CFR Cluj a cedat surprinzător în faţa sibienilor de la FC Hermannstadt, având o singură ocazie mare de gol, în minutul 31, la şutul trimis de Biriligea peste poartă. Oaspeţii au înscris în ultimul minut al meciului prin Bejan, la singurul şut pe poartă trimis de sibieni.

Hermannstadt a încheiat anul pe loc de play-off, fiind pe 6, cu 33 puncte. Echipa din Sibiu a fost una dintre revelaţiile acestui sezon.

Totuşi, clubul din Sibiu a fost depunctat cu 9 puncte din cauza problemelor financiare pe care le-a avut în acest sezon. Decizia a devenit oficială şi a fost confirmată în clasamentul federaţiei. 

După ce a pierdut cele 9 puncte, FC Hermannstadt a trecut pe locul nouă în clasament, cu 21 de puncte. Sepsi va profita, pentru moment, de problemele sibienilor şi va urca pe loc de play-off.

”AFC Hermannstadt a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din 13.12.2022”, se arată pe site-ul FRF. 

Antrenorul revelaţiei din Superligă a fost analizat la Orange Sport

”Au stat bine şi la fazele fixe cu CFR. După părarea mea. Sibiul nu are lot de primele 10 echipe din Superigă. Totuşi, antrenorii se împart în mai multe categorii. Antrenorii care sunt ceea ce reprezintă lotul şi fac performanţă.

Antrenorii care deşi au un lot foarte bun, se duc în cap. Şi antrenori ca Măldărăşanu, care obţin puţin mai mult decât îi propune lotul. Lotul este foarte modest. Măldărăşanu mi se pare un tip foarte priceput. 

Să nu uităm că a pierdut primul meci de curând în Liga 1. Probabil că este genul de antrenor care îţi oferă puţin mai mult decât îţi oferă lotul. Măldărăşanu mie asta îmi spune”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fc hermannstadt-superligă-frf 

viewscnt
Articole similare