Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme rar întâlnite la acest nivel! De ce a fost amânat startul finalei Champions League, Liverpool - Real Madrid: "Nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat acest lucru vreodată"

Probleme rar întâlnite la acest nivel! De ce a fost amânat startul finalei Champions League, Liverpool - Real Madrid: "Nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat acest lucru vreodată"
Comentarii

Organizatorii finalei Champions League, Liverpool - Real Madrid, au amânat cu 30 minute startul meciului, care nu a mai început la ora 22:00, cum era programat iniţial.

De ce finala Champions League a început cu întârziere

Cel mai aşteptat meci al sezonului din Champions League, finala Liverpool - Real Madrid, are loc sâmbătă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Meciul programat pe Stade de France a debutat cu stângul, în timp ce milioane de fani aşteptau din faţa televizorului să le vadă pe cele mai puternice echipe din Europa. 

Înainte ca echipele să iasă pe teren, organizatorii au anunţat următorul mesaj pe ecranele stadionului: "Din cauza unor probleme de securitate, meciul a fost amânat. Mai multe informaţii vor fi furnizate în maximum 15 minute". 

Apoi, aceştia au transmis că partida va începe la 22:30, spre furia celor prezenţi pe stadion, care au început să fluiere şi să huiduie. 

"Nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat acest lucru vreodată", a spus Nicolae Dică de la microfonul Orange Sport. Fostul secund al naţionalei României comentează, alături de Cosmin Băleanu, marele meci din Champions League, în direct pe Orange Sport 1. 

Conform AS.com, au fost probleme la accesul fanilor pe Stade de France. Mai exact, au existat probleme la turnicheţi şi mulţi fani ai lui Liverpool nu au putut pătrunde pe arenă. Multe zone din stadion erau goale la 22:00.

De asemenea, alte informaţii susţin că inclusiv autocarul lui Liverpool a întârziat la stadion, din cauza alomeraţiei din capitala Franţei. 

 

Afla mai multe despre: champions leagueliverpool real madrid 

viewscnt
Articole similare