Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme tot mai mari pentru Dinamo! Antrenorul echipei nu ştie dacă va rămâne în Ştefan cel Mare: ”Vreau să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte!”

Probleme tot mai mari pentru Dinamo! Antrenorul echipei nu ştie dacă va rămâne în Ştefan cel Mare: ”Vreau să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are probleme tot mai mari după retrogradare.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Gică Mihali, antrenorul interimar de la Dinamo, a pus şi el piciorul în prag, după ce mai mulţi jucători s-au plâns de condiţiile dificile de la Săftică. Tehnicianul nu ştie dacă va continua la Dinamo şi a declarat că va avea o discuţie cu Răzvan Zăvăleanu.

”Vreau să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte!”

“Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia, să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. 

Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru trei etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U-19, trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, ca să pumem la punct lucrurile. 

Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puţinii din club care să zbate şi va trebui să am o discuţie cu el să vedem ce se doreşte la această echipă”, a spus Mihali pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: dinamo-mihali-liga 2 

viewscnt
Articole similare