You are here:

Probleme uriaşe în familia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a "retras" din fotbal, însă are mari bătăi de cap acasă

Probleme uriaşe în familia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a "retras" din fotbal, însă are mari bătăi de cap acasă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat decizia de a ieşi din centrul atenţiei pentru o perioadă nedeterminată, iar patronul de la FCSB refuză acum să mai vorbească în presă şi petrece mai mult timp alături de familie.

Însă în cadrul familiei lui Gigi Becali au apărut numeroase probleme în ultima perioadă. Într-una dintre ele este implicat chiar ginerele patronului de la FCSB, Mihai Mincu. Soţul fiicei lui Gigi Becali, Theodoara, a fost amendat, la finalul lunii septembrie, de un echipaj al Poliţiei rutiere Ilfov, însă acesta n-a stat pe gânduri.

Conform stirilekanald.ro, Mihai Mincu a mers imediat în instanţă şi a cerut anularea procesului verbal de contravenţie. Ginerele lui Gigi Becali, în calitate de petent, a dat în judecată Direcţia generala de Politie Ilfov- Brigada rutiera, în calitate de intimat, la Judecătoria Cornetu.

Dosarul, al cărui obiect este “plângere contravenţională PIFW/0142276/24.09.2020”, a fost înregistrat pe 30 septembrie 2020, la 6 zile după incident. Judecătorii nu au stabilit, încă, primul termen al procesului, dar e probabil ca acesta să fie chiar în luna octombrie.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare