Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Problemele avute de fiica mea m-au schimbat!” MM Stoica a vorbit despre cumpenele vieţii sale: „Au fost două episoade care m-au făcut alt om!”

„Problemele avute de fiica mea m-au schimbat!” MM Stoica a vorbit despre cumpenele vieţii sale: „Au fost două episoade care m-au făcut alt om!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost invitatul lui Dan Udrea în cadrul emisiunii EuroCast, iar oficialul de la FCSB a povestit mai multe momente din tinereţea sa.

MM Stoica a vorbit deschis despre momentele care l-au schimbat ca om

MM Stoica a povestit că a avut o perioadă mai compicată în tinereţea sa, atunci când nu reuşea să se bucure de nimic, dată fiind starea de spirit nepotrivită pe care o avea atunci.

Deşi avea performanţe pe plan profesional, oficialul de la FCSB a explicat că a trecut prin momente dificile, starea mentală nefiind una excelentă.

Întrebat fiind despre momentele care l-au ajutat să depăşească acele stări, MM a amintit două momente care l-au schimbat ca om: privarea de libertate şi problemele medicale avute de fiica sa.

„Am avut ani în care nu mă bucuram de nimic. Degeaba erau rezultate, profesional eram mult peste aşteptările mele, care oricum erau foarte mari, dar degeaba. Eram defect eu, chiar eram defect. Eu ziceam că sunt trist pentru că sunt alţii fericiţi. Şi eram bucuros când rivalii erau necăjiţi. O tâmpenie mare de tot.

Au fost două episoade importante în viaţa mea. Unul a fost privarea de libertate, care m-a schimbat foarte mult. Şi al doilea a fost reprezentat de problemele avute de fata mea şi atunci bineînţeles că am devenit alt om. Nici măcar nu mă pot compara cu cel din trecut, de la Galaţi”, a spus MM Stoica, la EuroCast.

Afla mai multe despre: mm stoicapodcastfcsb 

viewscnt
Articole similare