Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele continuă la Dinamo. Doi dintre preferaţii fanilor, la un pas să plece din Ştefan cel Mare

 Problemele continuă la Dinamo. Doi dintre preferaţii fanilor, la un pas să plece din Ştefan cel Mare
Comentarii

Diego Fabbrini şi Paul Anton ar putea fi următorii jucători de la Dinamo care părăsesc echipa bucureşteană.

Fostul preşedinte al CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a devenit administrator special al FC Dinamo, club care a intrat de curând în insolvenţă. Din păcate pentru experimentatul om de fotbal, Mureşan a găsit o situaţie foarte dificilă în Ştefan cel Mare. Restanţele salariale, unele întinse pe luni de zile, au dus şi la situaţii pe care Dinamo Bucureşti nu le dorea.

Încă doi titulari ar putea pleca de la Dinamo înainte de începerea campionatului, susţin sursele Telekom Sport. Ar fi vorba despre Diego Fabbrini şi Paul Anton. Nici ei nu ar accepta se pare să se înscrie la masa credală ţinând cont de restanţele pe care le au de încasat.

Fabbrini şi Anton, doi dintre cei mai apreciaţi jucători de către suporteri cer să li se plătească banii din urmă pentru a-şi continua aventura în Ştefan cel Mare. Diego Fabbrini pare să fie un caz special. Italianul este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lot şi vine la Săftica pentru a se antrena, dar refuză să se antreneze cu echipa. Fostul jucător de la CSKA Sofia, Palermo sau Udinese face doar alergări individual.

Fabbrini a ajuns la Dinamo în 2019 şi a marcat de patru ori în 50 de meciuri susţinute în tricoul formaţiei din Ştefan cel Mare.

În altă ordine de idei, Paul Anton este fotbalistul cu cel mai mare salariu din lot. Internaţionalul român ar fi primit se pare la finalul campionatului trecut o dezlegare să poată să-şi găsească echipa, dar numai cu suma de transfer. ”Câinii” nu au primit nicio ofertă avantajoasă pentru club, asa că nu este exclusă varianta ca Anton să plece din Ştefan cel Mare sub altă formă. 

Anton a revenit în 2020 la Dinamo, după ce mai evoluase în Ştefan cel Mare între 2015 şi 2017. Internaţional al României din 2014, Paul Anton are 13 selecţii în prima reprezentativă şi a mai jucat în cariera sa la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, Pandurii, Getafe, Anzhi şi Krylia Sovetov .

Uhrin se gândeşte să plece

Nici situaţia lui Duşan Uhrin nu pare atât de clară. Deşi Iuliu Mureşan a anunţat că antrenorul va rămâne pe banca tehnică a ”câinilor roşii”, se pare că tehnicianul ar fi dat un ultimatum conducerii şi a avertizat că nu va sta pe bancă la primul meci din campionat dacă nu va primi întăririle pe care le-a solicitat.

Uhrin Jr a revenit la Dinamo în aprilie 2021 şi a condus formaţia din Ştefan cel Mare în zece partide. Tehnicianul a contribuit decisiv la salvarea ”câinilor„ de la retrogradare, el reuşind să câştige cinci din cele zece meciuri. În alte trei partide, Uhrin Jr a înregistrat rezultate de egalitate. Formaţia sa a maract de 16 ori şi a încasat 13 goluri.

Afla mai multe despre: fabbrinianton 

viewscnt
Articole similare