adplus-dvertising
You are here:

Problemele continuă pentru Petrolul Ploieşti: "Trebuie să-şi schimbe numele. Cea mai mare problemă e că n-au buget!”

Problemele continuă pentru Petrolul Ploieşti:  "Trebuie să-şi schimbe numele. Cea mai mare problemă e că n-au buget!”

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi-a propus promovarea în primul eşalon, în actualul sezon de Liga I.

Petrolul are şase puncte după primele trei etape jucate în Liga 2. Problemele, însă continuă la Ploieşti. 

ACS Petrolul 52, rămasă din 18 iunie fără licenţa exclusivă a mărcilor FC Petrolul, n-a ajuns la un acord cu Primăria Ploieşti şi va trebui să-şi schimbe numele. Dezvăluirea a fost făcută de Valeriu Răchită, om care a lucrat mult timp în cadrul clubului şi ştie foarte bine demersurile. 

"Lucrurile la Petrolul sunt gri. Până astăzi, la ora 16:00, cei de la ACS Petrolul 52 trebuie să dea răspuns Primăriei Ploieşti la o adresă privind folosirea mărcii Petrolul. Este o marcă a Primăriei Ploieşti înregistrată la OSIM. Şi scutul este înregistrat. Au fost două licitaţii la care nu s-au prezentat. Primăria Ploieşti trebuie să ia măsurile legale. Ori vor asociere cu Primăria, care să vină cu mărcile şi cu fonduri băneşti, ori să participe la licitaţie pentru a folosi mărcile legal. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, trebuie să-şi schimbe numele, să joace cu altă marcă. Am înţeles că au înregistrat la OSIM un FCP cu o vulpe, în loc de lup. Suporterii sunt extrem de supăraţi pe chestia asta.

Cea mai mare problemă pentru Petrolul în momentul ăsta este faptul că n-au buget. Finanţatorul s-a retras, a rămas doar sponsor, dar cu condiţia ca echipa să fie asociată cu Primăria. Cei de la ACS Petrolul 52 vor să rămână la butoane, oameni care şi-au dovedit incompetenţa managerială, care au avut cele mai bune condiţii în ultimii trei ani, cel mai mare buget, dar nu au reuşit să promoveze. Cu alte cuvinte, i-au încurcat banii.

Am rămas şocat de discuţia pe care am avut-o. I-am întrebat care este plafonul salarial. Se pare că este în jur de 100.000 de euro. N-au ştiut să spună câţi dintre aceşti bani îi au garantaţi. Eu spun că nu sunt bani.

Nu-i înţeleg! Am înţeles că aşteaptă în câteva zile răspunsul unui investitor italian, care să asigure bugetul pe următorii trei ani la Petrolul. Să nu vină vreun Cortacero sau vreun şeic vopsit! M-aş bucura să vină cineva la Petrolul, m-am săturat să jucăm în Liga 2", a spus Valeriu Răchită, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Tocmai ce şi-a anunţat Alex Mitriţă revenirea în Liga 1? Ce a postat pe contul său de Instagram

viewscnt
Articole similare