You are here:

Problemele FCSB-ului se repetă la Petrolul! Identitatea clubului, incertă: ”Va fi război”

Problemele FCSB-ului se repetă la Petrolul! Identitatea clubului, incertă: ”Va fi război”

Fotbal intern

Comentarii

Problemele înfuntate de FCSB în legătură cu identitatea clubului se repetă şi la Petrolul, după ce conducătorii clubului nu s-au înscris la licitaţia pentru dreptul exclusiv asupra mărcilor.

Conducătorii de la Petrolul se confruntă cu o mare problemă. Pe 18 iunie, contractul pentru dreptul exclusiv asupra mărcilor s-a încheiat, iar acesta urmează să fie scos la licitaţie de Consiliul Local. Conducătorii clubului ploieştean nu s-ar fi înscris la licitaţie, astfel că denumirea clubului din divizia secundă va fi schimbată, spre nemulţumirea suporterilor, informează Valeriu Răchită.

"Din câte am înţeles, fondatorii nu vor să se înscrie la licitaţie şi au înregistrat marca FCP. Denumirea va fi ACS Petrolul 52. Va fi război. Îi cunosc foarte bine pe suporteri, sunt foarte exigenţi. Mulţi au tatuată această stema pe piele. Ce pot face, să-şi scoată pielea? O să iasă urât", a declarat Valeriu Răchită, la Pro X.

În afara problemelor legate de identitatea clubului, principalul finanţator al ploieştenilor anunţase din sezonul trecut că nu va mai întreţine echipa. Reprezentanţii Veolia informau că nu vor mai susţine echipa din postura de finanţator, dar că ar putea continua ca sponsor, oferind o sumă de 500 de mii de euro anual, doar dacă marca avea să fie păstrată, informa acelaşi Valeriu Rachită.

Problemele FCSB-ului se repetă la Petrolul!

Preşedintele executiv al Petrolului, Costel Lazăr, a discutat şi el despre întreaga situaţie, împrăştiind vina pentru stadiul în care a ajuns clubul.

"Nu voi plăti niciodată din banii copiilor de la Petrolul către Primărie, mărci sau orice altceva taxe, în loc să fie invers! ACS Petrolul ’52 are marcă înregistrată la OSIM. De ce să se plătească alte mărci la licitaţie? Atâta timp cât nu se răspunde, în scris, la adresele noastre de solicitare a mărcilor pe termen limitat, nu consider că avem dialog cu primăria!

Pe cei interesaţi, îi rog să studieze legea 215/2001 republicată, art 36, al 7, lit a: Consiliul Local! De subliniat că tocmai pe această lege s-a funcţionat la Giurgiu, cu Astra, eu însumi semnând acolo contractul de asociaţiune prin participaţiune, pe 10 ani, cu prelungire pe încă 10. Şi, nota bene, fără vreun drept la veto al primăriei locale!

Să ştie toată lumea că se poate, numai la Ploieşti nu se vrea! Nu voi pune nicio stemă aflată la primărie, nici nu avem cum, în acest moment, pot să rămână cu ele în sertar, dacă aşa văd că se intenţionează! Avem stema noastră ... şi mă întreb dacă a fost contestată atunci când era expusă în public, la antrenamente filmate.

Nu, nu a fost contestată deloc de nimeni! Deci, nu există acum vreo altă entitate care s-o conteste, putând-o folosi noi, fiind recunoscută şi înregistrată de OSIM. În caz contrar, ne-ar fi fost refuzată. Este, deci ,recunoscut faptul că suntem singura persoana juridică ce a folosit-o fără niciun fel de probleme.

Ce m-a surprins a fost o declaraţie a cuiva, nu-i dau numele, este bine cunoscută persoana respectivă (n.r. Vivi Răchită), cum că mărcile ar fi ale cabinetului primarului! Pe cale de consecinţă, acolo pot rămâne sau – dacă are bani să le achiziţioneze acea persoană – se poate duce la cea de-a doua licitaţie s-o facă!", a spus Lazăr, conform gazetaph.

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiidentitate petrolulvaleriu răchită 

viewscnt
Articole similare