You are here:

Problemele nu se termină pentru Tavi Popescu! Starul de la FCSB se va opera din nou, însă nu la picior. Mihai Stoica a făcut dezvăluirea | EXCLUSIV

Problemele nu se termină pentru Tavi Popescu! Starul de la FCSB se va opera din nou, însă nu la picior. Mihai Stoica a făcut dezvăluirea | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica, invitat în studioul Orange Sport, a discutat despre ultimele noutăţi de la FCSB. Roş-albaştrii vor pleca în Olanda pe 16 iunie şi vor juca primul meci oficial din noul sezon pe 4 iulie, contra Corvinului, în Supercupa României.

Încă din mai, FCSB a aflat că Octavian Popescu va fi indisponibil în startul sezonului următor. Tânărul jucător al campioanei României a acuzat dureri la laba piciorului din timpul campionatului şi s-a operat la începutul lunii iunie, în Belgia.

Tavi Popescu va suferi o nouă întervenţie chirurgicală, după cea de la gleznă. Cu ce problemă se confruntă vedeta de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că Tavi Popescu va suferi o nouă intervenţie chirurgicală, cunoscută sub numele de ”operaţia de polipi”, problemă care, după spusele oficialului FCSB, i-ar fi creat dificultăţi de respiraţie fotbalistului.

Astfel, Tavi Popescu nu va fi prezent în cantonamentul echipei din Olanda şi se va recupera în România, alături de Alexandru Pantea, cel care s-a accidentat grav la începutul anului.

”Am verificat încă o dată când vin jucătorii (n.r. de la echipele naţionale). Sunt nişte probleme că Lixandru. Nu poate pleca cu echipa (n.r. în cantonament), pentru că fratele lui se căsătoreşte duminică. 

Edjouma ne-a confirmat, vine aici . Sunt jucători care vor merge direct în Olanda. Pantea şi Tavi Popescu nu vor merge în Olanda, vor rămâne cu Ovidiu Kurti

Tavi mai avea o problemă. Respira cu dificultate şi va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că este în perioada de recuperare. O să vedeţi. Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că este vedeta fotbalului românesc. 

S-a confruntat cu nişte probleme pe care nu am putut să le facem publice”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoicaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare