You are here:

Programul naţionalei până la startul Ligii Naţiunilor. Burleanu îl reconfirmă pe Contra la cârma naţionalei: ”Este sigur de scaunul lui”

Programul naţionalei până la startul Ligii Naţiunilor. Burleanu îl reconfirmă pe Contra la cârma naţionalei: ”Este sigur de scaunul lui”

FRF

Comentarii

Echipa naţională a României va mai disputa două meciuri amicale până la debutul Ligii Naţiunilor, a anunţat preşedintele FRF în cadrul unui interviu.

Cum va arăta programul naţionalei până la începutul Ligii Naţiunilor? ”Până în septembrie avem o singură fereastră în care putem să programăm meciuri amicale şi cred că acestea vor fi şi ultimele meciuri amicale pe care echipa naţională le mai poate disputa. Odată cu debutul Ligii Naţiunilor, toate meciurile amicale devin meciuri oficiale.

În luna iunie, Cosmin Contra îşi doreşte să aibă două meciuri amicale. Nu am laut încă o decizie, dacă aceste meciuri se vor disputa în cadrul unui cantonament în străinătate sau un meci va fi în ţară şi altul în străinătate, urmând ca până undeva în şedinţa de Comitet Executiv din 7 mai să punem stabili toate aceste detalii”, a spus Răzvan Burleanu la FRF TV.

”Ceea ce este cel mai important e că acum şi Cosmin Contra este sigur de scaunul lui, pentru că până acum o săptămână existau foarte multe interese, inclusiv în schimbarea lui, din partea opoziţiei. Acum şi Cosmin Contra se poate linişti şi împreună cu staff-ul său poate pregăti foarte bine naţionala până în luna iunie, astfel încât în septembrie când începem primul meci din Liga Naţiunilor să putem s-o facem foarte bine”, a mai spus preşedintele FRF.

România va face parte din Grupa 4 a Ligii Naţiunilor, alături de Lituania, Muntenegru şi Serbia. Se va juca în sistem campionat, tur-retur, în perioada septembrie-noiembrie 2018. Dacă România va câştiga grupa, atunci va promova în Divizia B pentru ediţia următoare a Ligii Naţiunilor şi are asigurată prezenţa în Final Four pentru EURO 2020, în cazul în care ar rata calificarea din grupa preliminară.

Afla mai multe despre: echipa nationalacosmin contraburleanu,  

viewscnt
Articole similare