You are here:

Promisiune incredibilă! A fost titular în victoria de la Constanţa din 2007 şi a spus ce va face dacă România o elimină pe Olanda: ”Mă vopsesc albastru”

Promisiune incredibilă! A fost titular în victoria de la Constanţa din 2007 şi a spus ce va face dacă România o elimină pe Olanda: ”Mă vopsesc albastru”

Echipa națională

Comentarii

Partida dintre România şi Olanda din optimile EURO 2024 este fără îndoială cel mai important meci din istoria recentă a fotbalului românesc.

Cu o victorie, tricolorii îşi pot asigura participarea în sferturi, ceea ce ar fi echivalent cu cel mai bun parcurs din istorie la un turneu final, performanţă înregistrată la Mondialul din 1994, dar şi la EURO 2000.

Ce nebunie! Unul dintre ”actorii” de la Constanţa a promis că se vopseşte albastru dacă România elimină Olanda

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că plănuieşte o mică nebunie în cazul în care România va produce surpriza şi o va elimina pe Olanda de la EURO.

Titular în 2007 în partida care a consfinţit singurul succes din istoria României împotriva naţionalei ”Portocalei Mecanice”, Nicoliţî a anunţat că se va vopsi albastru în cap în cazul în care tricolorii noştri vor reuşi ”imposibiilul”.

“Am promis aici că aşa am să fac, mă vopsesc albastru. Mă duc acolo unde mă tund de 7-8 ani, la Mall Vitan şi am spus că dacă România câştigă în faţa Olandei, ne vedem miercuri la prima oră.

Şi îmi fac părul albastru. Chiar am încredere în băieţi. Eram cu Marian Aliuţă, unde mergem noi şi mai fumăm o narghilea. Mai erau şi alţi prieteni comuni. 

Stăteam la masă înainte să înceapă Campionatul European. Toţi spuneau că noi nu dăm un gol cu Ucraina, că e imposibil să ieşim din grupe, că nu avem nicio şansă. 

Şi le-am spus: “Notaţi! România nu pierde cu Ucraina şi se va califica din grupa asta!”. Toţi au început să râdă, spuneau că nu dăm un gol. Când ne-am calificat, m-am întâlnit iar cu ei. 

Dacă am promis, mă fac albastru. Dacă batem Olanda, nici nu mă gândesc să nu îmi ţin promisiunea”, a spus Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: euro 2024echipa naţionalăbănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare