Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea făcută de Klopp înaintea semifinalei cu Villarreal. Ce detalii l-au impresionat pe managerul lui Liverpool: "WOW! Sunt impresionanţi"

Promisiunea făcută de Klopp înaintea semifinalei cu Villarreal. Ce detalii l-au impresionat pe managerul lui Liverpool: "WOW! Sunt impresionanţi"
Comentarii

Jurgen Klopp i-a asigurat pe fanii lui Liverpool că echipa sa nu va repeta greşelile făcute în fazele anterioare de Juventus şi de Bayern, ambele fiind eliminate din Liga Campionilor de viitoarea adversară a "cormoranilor", Villarreal.

Villarreal a produs surpriză după surpriză şi a eliminat două forţe ale Europei în actuala stagiune a Ligii Campionilor, Juventus şi Bayern, şi a ajuns în semifinalele competiţiei pentru prima oară după 16 ani.

  • Liverpool - Villarreal se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro

"E posibil să fi fost un mic avantaj pentru Villarreal dacă Juve şi Bayern au subestimat-o, dar asta nu se va întâmpla cu noi. Ei vor să joace finala, dar pentru noi e la fel de important", a spus Klopp.

Managerul german l-a lăudat pe omologul său de la Villarreal, Unai Emery, pe care l-a numit un "antrenor de clasă mondială".

"Noi am analizat-o cum se cuvine pe Villarreal. Am respectul cuvenit pentru Unai şi pentru ei. I-am urmărit cu atenţie şi, WOW, sunt impresionanţi. Unai Emery este un antrenor obsedat de detalii. Diferite feluri de a face presing şi de a reacţiona cu rezultate diferite", a adăugat Klopp.

Liverpool a disputat ultima sa semifinală de Liga Campionilor în urmă cu trei ani, când a eliminat-o pe FC Barcelona (0-3 în deplasare, 4-0 acasă). "Cormoranii" au câştigat apoi competiţia după o finală cu altă echipă engleză, Tottenham (2-0).

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare