Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Zinchenko pentru ucraineni. Ce aşteptări are fotbalistul lui City înaintea barajului cu Scoţia

Promisiunea lui Zinchenko pentru ucraineni. Ce aşteptări are fotbalistul lui City înaintea barajului cu Scoţia

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul Ucrainei, Oleksandr Zincenko, spune că echipa sa speră să-şi facă ţara mândră atunci când se va confrunta cu Scoţia, în play-off-ul de săptămâna viitoare, pentru Cupa Mondială.

"Mai întâi, când a început războiul, a fost atât de complicat să mă concentrez pe fotbal. Toate gândurile mele erau la Ucraina, la poporul ucrainean.

Acest meci este unul dintre cele mai importante din viaţa mea. Băieţii par pregătiţi şi nu e nevoie să vorbim despre motivaţie. Pot să le promit tuturor ucrainenilor că fiecare dintre noi va da totul pentru a câştiga jocul şi pentru ca ei să fie mândri de noi şi poate doar pentru câteva secunde am dori să le oferim un zâmbet, a declarat Oleksandr Zincenko pentru BBC.

Programat iniţial la finalul lunii martie, meciul din semifinalele barajului de calificare la Cupa Mondială din Qatar dintre Scoţia şi Ucraina a fost amânat şi se va disputa la 1 iunie.

Câştigătoarea partidei de la Glasgow se va deplasa la Cardiff pentru a înfrunta Ţara Galilor, la 5 iunie, în joc fiind un "bilet" pentru turneul final din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

Afla mai multe despre: zinchenko 

viewscnt
Articole similare