Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea unui campion. Robert Glinţă la Telekom Sport: ”Gândul meu este aţintit către titlul de campion olimpic!” EXCLUSIV

Promisiunea unui campion. Robert Glinţă la Telekom Sport: ”Gândul meu este aţintit către titlul de campion olimpic!” EXCLUSIV

Sporturi

Comentarii

Robert Glinţă a adus primul titlu din istorie pentru nataţia românească la masculin, iar acum şi-a setat ţinta pe Jocurile Olimpice. Puştiul trage din greu la antrenamente pentru o medalie la Tokio.

Sportivul român a fost invitatul lui Dan Udrea la Sport Report, de la Telekom Sport. După ce a cucerit titlul european la Budapesta, Robert Glinţă a devenit marea speranţă a românilor pentru o medalie la Tokio.

”Cred că nu e vorba de speranţe, ci de încredere în capacităţile mele. Gândul meu este aţintit către titlul de campion olimpic. Indiferent cât de incredibil sau nerealist este acest fapt, este ceea îmi oferă cea mai mare inspiraţie şi energie să dau tot ce am mai bun” a mărturisit Robert Glinţă.

Glinţă se antrenează din greu. A pierdut de mult şirul bazinelor înotate  - zilnic are câte 4 ore de antrenament: ”Mi-a trecut prin cap la un moment dat să văd cât e circumferinţa Pământului la Ecuator. Am făcut calculele destul de rezonabil de-a lungul carierei mele cât am înotat şi încă nu am ajuns să înconjor o dată Pământul. Dar sunt foarte aproape. Preconizez că în maximum doi ani de zile” a mărturisit sportivul român. 

Afla mai multe despre: robert glinţă 

viewscnt
Articole similare