Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promoţie la Dinamo. Ar fi lovitura campionatului: "Pe ei îi alege dintre FCSB şi CFR Cluj". Controversă în jurul sumei de transfer

Promoţie la Dinamo. Ar fi lovitura campionatului: "Pe ei îi alege dintre FCSB şi CFR Cluj". Controversă în jurul sumei de transfer
Comentarii

Basarab Panduru a analizat situaţia lui Deian Sorescu. Expertul Telekom Sport le-a îndemnat pe FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova să pună mâna pe fotbalistul polivalent din "Ştefan cel Mare". De asemenea, posibila sumă cerută de "câini" a fost catalogată drept "preţ de nimic".

Panduru, mesaj pentru FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova: "Preţul ăsta e cam de nimic pentru Sorescu"

Deian Sorescu are un start perfect de sezon în Liga 1. El e golgheterul campionatului, cu cinci goluri marcate, iar transferul său e luat în calcul de conducători, mai ales că ar mai aduce linişte, din punct de vedere financiar. De altfel, agentul Victor Becali a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că "cineva a întrebat despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro". 

Basarab Panduru nu înţelege cum cluburile puternice din Liga 1 nu l-au transferat, până în acest moment: "Sorescu e un mare jucător, poate cel mai în formă, sigur, în startul campionatului. Te întrebi ce mai caută la Dinamo. Nimeni din campionatul nostru nu poate să dea... Cât să dea? Prima dată îl luai cu 1 milion. Apoi, după ce nu a dat nimeni un milion, îl dădeai cu 600.000 de euro. 1 milion nu ai cum să nu dai pe el. Tu FCSB, CFR, Craiova. Are cineva fundaş dreapta mai bun decât Sorescu? Are cineva fundaş dreapta, care joacă extremă dreaptă, extremă stângă la fel de bine? E omul care trage echipa după el, ceea ce nu vezi la noi în campionat. Ceva nu e în regulă. Eu nu cred că echipele noastre nu au bani să plătească 1 milion de euro pentru Sorescu. Preţul ăsta e cam de nimic pentru Sorescu", a declarat expertul Telekom Sport la Minutul 91.  

"Sorescu mai degrabă se duce la CFR Cluj, dacă are ofertă"

În cazul unei licitaţii între cluburile din Liga 1, Basarab Panduru consideră că Sorescu ar accepta o posibilă ofertă de la CFR Cluj: "Dacă Sorescu era la FCSB, valora 5 milioane minimum, doar că era la FCSB. De ce nu-l iei cu 1 milion? Cu băiatul ăsta poţi face şi performanţă, şi bani. Este omul pentru care te duci la stadion? E omul pe care vrei să-l vezi şi ţi-ai lua un tricou cu el? Ce te ţine să nu dai 1 milion? 

Pare că nimeni nu e interesată sau nimeni nu ştie preţul. Nu cred că nimeni nu dă 800.000 sau 1 milion pe Sorescu. Eu cred că ai un club sau două cluburi interesate şi nimeni nu ştie preţul. Acum bate şi la uşa naţionalei. Sorescu mai degrabă se duce la CFR Cluj, dacă are ofertă. Dacă ai avea de la CFR şi FCSB, pe cei de la CFR îi alege", a mai spus Panduru. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr clujdeian sorescudeian sorescu transferbasaran panduru 

viewscnt
Articole similare