Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere incredibilă pentru Lewandowski! ”Poate fi chiar şi prim-ministru al Poloniei!”

Propunere incredibilă pentru Lewandowski! ”Poate fi chiar şi prim-ministru al Poloniei!”

Bayern Munchen

Comentarii

Fostul preşedinte al Bayern Munchen, Uli Hoeness, l-a elogiat pe atacantul Robert Lewandowski, despre care a spus că ar fi chiar şi prim-ministru al Poloniei, dacă va intra în politică.

Într-un interviu în Kicker, Hoeness l-a descris pe Lewandowski drept o "persoană care gândeşte mult", un "tip inteligent, cu o viziune clară asupra lumii".

”Cred chiar că Robert poate deveni premier al Poloniei dacă intră în politică”, a adăugat Hoeness.

Lewandowski a fost desemnat personalitatea anului 2021 de către Kicker, care apreciază că polonezul este "omul recordurilor ca golgheter", dar se distinge şi "prin prezenţa sa elegantă în public".

În 2021, Lewandowski a depăşit recordurile de goluri marcate într-un sezon, respectiv un an ale lui Gerd Muller, ducându-le la 41, respectiv 43.

Pe cine a ales Lewandowski dintre Ronaldo şi Messi

”Messi şi Ronaldo au stat la aceeaşi masă în vârf de mult timp şi asta îi face incomparabili. Nu-mi pot imagina să stau lângă ei. Dar, dacă ne uităm la cifrele de anul ăsta şi chiar din cei trecuţi, cred că m-am descurcat bine ca evoluţii şi numărul de goluri marcate.

Nu sunt la aceeaşi masă cu Messi şi Ronaldo, dar m-ar putea invita să mănânc alături de ei (n.r. râde). De când am devenit profesionist, ei doi au fost mai presus decât toţi ceilalţi. Mereu a fost un duel între ei doi.

Depinde de ce tip de fotbalist preferi. Răspunsul la această întrebare e greu de dat. Îi respect munca din greu a lui Ronaldo. Pentru Messi, totul pare uşor. Dar cred că Ronaldo a trebuit să muncească mai mult pentru a reuşi”, a explicat atacantul polonez, conform Caught Offside. 

Afla mai multe despre: bayern-lewandowski-polonia 

viewscnt
Articole similare