Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere inedită pentru Vlad Chiricheş. MM Stoica recunoaşte: ”Îl atrage ideea. Postul e disponibil” | EXCLUSIV

Propunere inedită pentru Vlad Chiricheş. MM Stoica recunoaşte: ”Îl atrage ideea. Postul e disponibil” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Vlad Chiricheş a ajuns la 34 de ani, iar accidentările nu îi mai dau pace. La această vârstă, nici recuperările nu mai sunt aşa rapide precum în urmă cu 10-15 ani.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la finalul lunii august, într-o partidă cu UTA Arad, din Superligă, iar recuperarea nu decurge deloc aşa cum şi-ar fi dorit toată lumea.

Vlad Chiricheş are loc asigurat în staff-ul celor de la FCSB

Fundaşul central a început alergările de curând, însă a fost nevoit să le oprească după ce a semnalat înţepături musculare în momentul sprinturilor.

Din acest motiv, Vlad Chiricheş va pleca în Finlanda pentru a fi supus mai multor controale amănunţite. Dacă se va impune o intervenţie chirurgicală, fotbalistul ar putea sta departe de gazon între trei şi patru luni.

Inevitabil, fotbalistul se gândeşte şi la drumul pe care îl va alege după terminarea carierei de fotbalist profesionist.

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că a stat de vorbă cu Vlad pe acest subiect şi i-ar fi propus, după retragere, postul de director sportiv de la FCSB. 

Ne ajută simpla lui prezenţă, pentru că el dă o mână de ajutor şi acum la antrenamente. El a lucrat cu Ancelotti, Sarri şi De Zerbi.

Eu mai am o alte discuţie cu el şi ce va face când îşi va încheia cariera: postul de director sportiv este disponibil. Ar fi cineva de la care aş putea învăţa. 

Cred că îl atrage ideea, mai ales în conjunctura actuală. Noi avem o brigadă foarte frumoasă. Este mare lucru să lucrezi cu cineva şi să ai şi chimie, şi prietenie.

Noi suntem prieteni, chiar daca suntem din altă generaţie. Sunt soluţii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vlad chirichesmihai stoica 

viewscnt
Articole similare