Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere interesantă pentru All Star Game-ul din NBA. Ce se întâmplă între timp cu campionatul

Propunere interesantă pentru All Star Game-ul din NBA. Ce se întâmplă între timp cu campionatul

NBA

Comentarii

Jucătorii de la Portland Trail Blazers CJ McCollum şi Damian Lillard au venit cu o propunere interesantă pentru viitoarea ediţie a All Star Game-ului din NBA.

McCollum susţine că ar fi o idee excelentă ca liga nord-americană să organizeze în ziua de sâmbătă meciuri unu contra unu, în seara în care există concursurile de 3-Point Contest şi Slam Dunk Contest. 

Colegul lui McCollum, Dame Lillard este de acord cu propunerea colegului său, dar are două idei în plus. Prima este ca unul dintre jucători să aibă posibilitatea de a îşi provoca adversarul, iar apoi încasările după aceste meciuri 1 vs 1 să meargă la casele de copii. 

Cu o astfel de idee, am putea vedea dueluri foarte interesante în NBA, precum LeBron James vs Giannis Antetokounmpo sau James Harden vs Kawhi Leonard. 

Însă până la All Star-ul din februarie 2021, şefii din NBA caută diverse variante pentru reluarea ligii. Comisarul din NBA, Adam Silver a cerut o verificare rapidă a tuturor jucătorilor pentru ca baschetul să fie reluat cât mai rapid. Pentru a evita pierderi financiare uriaşe, şefii ligii par să fie hotărâţi pentru meciurile disputate fără spectatori, cel puţin până în faza de play-off. 

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare