Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere surpriză din Anglia. Cum ”devine” Crystal Palace noua campioană :)

Propunere surpriză din Anglia. Cum ”devine” Crystal Palace noua campioană :)galerie foto

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp trăieşte realmente un coşmar. Liverpool a fost eliminată din UEFA Champions League, iar virusul corona afectează acum sezonul din Premier League.

Nu încetează zvonurile din Anglia care anunţă că sezonul ar putea fi închis definitiv. Liverpool este aproape campioană, iar ”coromoranii” au fost de departe cea mai puternică echipă din Albion în acest sezon.

Recent, West Ham United a cerut ca sezonul să se închidă aşa cum e, dar să fie unul nul. Un detaliu care desigur, nu ar avea cum să fie pe placul lui Jurgen Klopp.

Preşedintele lui Crystal Palace, Steve Parish, a făcut o altă afirmaţie interesantă. El susţine că ar trebui luate în calcul doar ultimele trei etape din Anglia, situaţie în care Palace, cu trei victorii în trei meciuri, ar fi cea mai bună echipă şi automat declarată campioană. Desigur, Parish a zâmbit ulterior, semn că totul a fost o glumă de moment. Ideea a plecat de fapt dela Matthewr Stanger

Klopp n-are însă timp de glume. Englezii scriu că managerul german de pe Anfield este deranjat în ultima vreme de toate aceste insinuări şi consideră că multe echipe se folosesc de această criză neplăcută pentru a-şi scuza sezonul slab pe care îl traversează.

Liverpool nu a mai câştigat titlul de 30 de ani în Anglia şi ar fi o adevărată tragedie să nu îl poată câştiga acum, la finalul unei stagiuni interne în care a fost de departe cea mai bună echipă a campionatului.

Afla mai multe despre: klopppremier league 

viewscnt
Articole similare