Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea de zeci de milioane de euro primită de Cosmin Olăroiu: ”Mi s-a oferit această oportunitate”

Propunerea de zeci de milioane de euro primită de Cosmin Olăroiu: ”Mi s-a oferit această oportunitate”

Special

Comentarii

Cosmin Olăroiu a primit o propunere să investească într-un proiect imobiliar din Dubai, în valoare de câteva zeci de milioane de euro. Antrenorul român investeşte deja într-un proiect imobiliar de lux, în staţiunea Mamaia, în valoare de peste 20 de milioane de euro.

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români şi printre cei mai apreciaţi din zona arabă şi din fotbalul chinez. Performanţele obţinute cu echipele pe care le-a antrenat i-au adus şi venituri considerabile şi este în prezent printre cei mai bine plătiţi antrenori din lume. Olăroiu a investit o parte din aceşti bani în proiecte imobiliare.

Cosmin Olăroiu a primit o propunere să investească într-un proiect în Dubai

Cu multe cunoştinţe în lumea arabă, Cosmin Olăroiu susţine că a fost solicitat pentru o investiţie în Dubai. Este vorba despre un proiect imobiliar în care ar fi investit alături de alţi oameni de afaceri. Cosmin Olăroiu spune că a refuzat deoarece ar fi fost greu să controleze toate detaliile ce ţin de ridicarea clădirilor din cadrul proiectului şi ar fi existat astfel riscul să nu iasă ceva pe gustul său:

”Pentru mine au existat diferite oportunităţi. Şi în momentul de faţă am fost solicitat să particip la un alt proiect imobiliar, în Dubai. Chiar acum câteva zile. Mi s-a oferit această oportunitate. Însă am refuzat, din mai multe motive. În primul rând, era un proiect început de altcineva şi cu alţi arhitecţi, cu o altă viziune, în care practic nu mă regăseam. Nu mă văd făcând lucrul ăsta în altă parte. Nu ştiu de ce. Când lucrezi cu oameni... eu lucrez în străinătate şi văd daţi seama că sunt acceptat de toţi cei cu care lucrez, mi se acordă încredere, însă eu prefer să lucrez în România şi aici cred eu că e mai multă nevoie de această calitate în plus, decât în alte locuri. Şi tot ce am încercat să fac a fost să aduc un plus, un minim, e relativ pentru că ce îmi place mie există o altă persoană care nu îi place. Însă, de exemplu, în proiectul ăsta există posibilitatea ca cineva să vină să cumpere şi să îşi facă aşa cum crede el. Nu exsită un design impus, nu există o chestie impusă. Există libertate. Însă tot timpul am preferat să investesc bani mulţi în România. Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de  a ajuta. Implicit există şi acest lucru, însă mai mult mă regăsesc aici decât în alte părţi”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport, într-un interviu special realizat de Alexandru Săbău.

Olăroiu a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect imobiliar în staţiunea Mamaia

Antrenorul lui Jiangsu Suning ridică în această perioadă un complex cu locuinţe de lux, situate pe malul Mării Negre, în locul fostului Mamaia. Olăriu este ajutat de cunoscutul arhitect Daniel Ciocăzanu şi proiectul este unul dintre cele mai spectaculoase de pe litoral. De altfel, antrenorul în vârstă de 51 de ani a investit peste 20 de milioane de euro în acest proiect:

”Dacă va fi o afacere, la sfârşit va fi o afacere, ca să mă înţelegeţi, nu sunt afacerile mele. Eu sunt purtător de cuvânt. Ştii ale cui sunt afacerile, nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la devăratul patron. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. Însă ştii foarte bine că patronul adevărat, cel care se va ocupa şi va continua aceste lucruri, e profitul lui, banii merg la el, nu la mine, fiul meu (n.r. Dani Olăroiu), eu sunt doar purtător de cuvânt. Aleg oameni potriviţi care să managerieze lucrurile astea, similar cu fotbalui”, a explicat Olăroiu pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare