Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prunea, încântat de evoluţia lui Daniel Popa: ”Mă bucur că i-a dat o zmetie”. Cum a glumit pe seama lui Neagoe

Prunea, încântat de evoluţia lui Daniel Popa: ”Mă bucur că i-a dat o zmetie”. Cum a glumit pe seama lui Neagoe

Fotbal

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. Pentru dinamovişti este prima victorie din acest sezon, după trei înfrângeri.

”A fost mai degrabă naşterea grea, ca să zic aşa. Mă bucur pentru băieţi pentru că aveau nevoie de aceste trei puncte.

Aş vrea să felicit suporterii că au avut o atitudine extraordinară. Fără ei cred că azi nu câştigam”, a spus Prunea la finalul victoriei cu Academica Clinceni.

Deşi i-au susţinut pe jucători, fanii şi-au continuat conflictul cu conducerea clubului. ”La mine contează mai puţin. Eu fac Parte dintr-o galerie selectă. Apropo la mulţi ani lui nea Cornel

Pe mine pot să mă înjure. Am văzut descătuşţarea cum l-au aplaudat pe Montini şi l-au luat în braţe. Ăştia sunt suporterii lui Dinamo”, a mai spus Prunea.

Preşdintele clubului din Groapă şi-a permis chiar să facă şi o glumă pe seama lui Neagoe: ”Am vorbit cu Eugen. N-a fost un meci recomandat... pentru el”.

Popa a marcat trei goluri pentru Dinamo şi a fost desemnat omul meciului: ”M-a zăpăcit cu Popică toată pregătirea <<Am încredere Popică>>, alţii ce-au zis? <<Vai de mama lu' Popică>>. Îmi pare bine că i-a dat Popică o zmetie lu' ăsta. Să tacă din gură că vorbea urât de el şi de nişte jucători”.

Afla mai multe despre: daniel popaprunea 

viewscnt
Articole similare